Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

IMS service Vodafone WiFi calling

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 04-01-2025 10:22 PM)
587 Προβολές σελίδας
Nikosleov
Helping Hand
Επιλογές
Είναι γνωστό ότι κάθε φορά που ενεργοποιείται το WiFi calling της Vodafone (αυτό σε Cosmote δε συμβαίνει) εμφανίζεται αυτή η ειδοποίηση και δεν υπάρχει η επιλογή της απενεργοποίησης, Επικοινώνησα και με το αρμόδιο τεχνικό τμήμα της Vodafone και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό. Αυτό ωστόσο δεν συμβαίνει στο δίκτυο της Cosmote παρά μόνο στην Vodafone, Αυτό πρέπει να διορθωθεί.

Το πρόβλημα είναι γνωστό σε διάφορα forum, στο Reddit από χρήστες όσο και εδώ στο Members 

image

image

image

image

17 Απαντήσεις
Apostoliss23plus
Pathfinder
Επιλογές
Εγω οπότε εμφανίζεται μια στο τόσο απλά σπρώχνω την ειδοποίηση να φύγει και τέλος.
Nikosleov
Helping Hand
Επιλογές
Και εγώ το σπρώχνω αλλά επανέρχεται, δεν είναι λύση όμως αυτό, επανέρχεται σε 1-2 ώρες ξανά και ξανά.
Apostoliss23plus
Pathfinder
Επιλογές
Πόσο συχνά σου επανέρχεται εμενα νομίζω μόνο στην επανεκκίνηση συσκευής μ βγαίνει και είμαι μόνιμα στο σπίτι με wifi calling σταθερά εκτός αν το απενεργοποιησω στιγμιαία και το ξαναενεργοποιησω θα βγει. Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι με αυτό είναι παραμετροποίηση στα κανάλια της Vodafone
Apostoliss23plus
Pathfinder
Επιλογές
Βλέπω όταν έχεις το wifi calling είσαι και σε flight mode... Δοκίμασε να παίζεις wifi calling χωρίς το αεροπλανάκι και βάλε προτίμηση κλησεων μέσω wifi και όχι κεραίας κινητής. Νομίζω έτσι δεν θα σου βγαίνει τόσο συχνά
Nikosleov
Helping Hand
Επιλογές
Το έχω δοκιμάσει, γίνεται το ίδιο. Είναι μόνιμα σε wifi δίκτυα, βγαίνει ανά 1-2 ώρες πάντα
Apostoliss23plus
Pathfinder
Επιλογές
Εμένα με τπτ ανά δύο ώρες ιδίως όταν δεν βγαίνω από την εμβέλεια του wifi. Κάτι άλλο παίζει σε σένα δεν ξέρω. Αν ήταν τόσο ενοχλητικό σε μενα θα τοχα παρατηρήσει και θα με ενοχλούσε το ίδιο
Nikosleov
Helping Hand
Επιλογές
Δεν παίζει απολύτως τίποτα με εμένα, το έχω τσεκαρει σε αρκετές συσκευές Samsung, ψάξε λίγο Reddit κλπ forum και θα το δεις, καλό βράδυ 😊
Apostoliss23plus
Pathfinder
Επιλογές
Δεν αντιλέγω φιλε μου αλλα σε εμένα δεν εμφανίζεται τόσο συχνά και δουλεύω μόνιμα 2 sim Vodafone στο κινητό
Apostoliss23plus
Pathfinder
Επιλογές
Θα τοχω υπόψην πάντως πλέον να δω πόσο συχνά θα μ εμφανίζεται να μετρήσω και θα επανέλθω 1736024873362.jpg