Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

USB OTG

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 11-01-2022 05:23 PM)
654 Προβολές σελίδας
KefaNick
Journeyman
Επιλογές
Καλημέρα. Καλές γιορτές.
Σε Samsung A52s δεν λειτουργεί το USB OTG. Σε αλλη συσκευή A50 - A7 2018 το ίδιο Usb λειτουργεί κανονικά. Εχει κάποιος λύση?

Ετικέτες (2)
11 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Καλησπέρα. Όταν συνδέεις το καλώδιο με το φλασάκι πάνω τι σου εμφανίζει στις ειδοποιήσεις;

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
KefaNick
Journeyman
Επιλογές
Τίποτα δεν εμφανίζει. Εχω μπεί και στις επιλογές Προγραμματιστή και εχω ρυθμίσει την διαμόρφωση USB σε μεταφορά αρχείων. Επίσης και στην ρύθμιση *#0808#* εχω βάλει MTP
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μήπως ο ανταπτορας δεν είναι είναι συμβατός? Γιατί και εγώ αγόρασα έναν για το s21u ο οποίος δούλευε με άλλα type c για μεταφορά δεδομένων αλλά για το s21u μου δίνει μόνο φόρτιση...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Δοκίμασε κ την παρακάτω εφαρμογή από το playstore, μπορει να σε βοηθήσει να βρεις το πρόβλημα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.faitaujapon.otg
KefaNick
Journeyman
Επιλογές
Πήρα τηλ. στην εξυπηρέτηση πελατών του service και μου είπαν (αφού έκανα ολα τα παραπάνω) οτι (όπως λες και εσύ) οτι μάλλον φταιει ο ανταπτορας και να πάρω εναν της Samsung απο το service. Οπότε θα το κάνω και τα το δοκιμασω επι τόπου... Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Καλές γιορτές!
KefaNick
Journeyman
Επιλογές
Ναι την εγκατέστησα αυτή την εφαρμογή και μου βγάζει οτι είναι συμβατό το κινητό, αλλά δεν δείχνει μετά να το ανιχνεύει.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Να είσαι καλά, καλές γιορτές με υγεία!
KefaNick
Journeyman
Επιλογές
Καλημέρα. Το πήγα στο Service και δεν μπορούσαν να το συνδέσουν ακόμη και με δικό τους (γνήσιο Samsung adapter) μου είπαν να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων. Τελικά το έκανα και αυτό αλλά δεν το βλέπει το USB otg. Μόνο που συνδέεται κανονικά σε PC. Εχει κάποιος το ιδιο πρόβλημα σε A52?
ThanosA
First Poster
Επιλογές
Καλησπέρα. Έχω το ίδιο πρόβλημα με το Α71. Συνδέεται κανονικά σε υπολογιστή αλλά δεν βλέπει καθόλου το στικάκι. Το στικακι και οι ανταπτορες δουλευουν κανονικά σε άλλες συσκευές.
Έχω κάνει και εγώ τις αλλαγές σε επιλογές προγραμματιστή και την αλλαγή σε ΜΤP αλλά δεν έγινε τίποτα. Κατέβασα και την εφαρμογή παραπάνω που είπε ο φίλος και μου εβγαλε ότι είναι συμβατό. Το μόνο που μένει να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και να αγοράσω καινούργιο ανταπτορα. Οι ανταπτορες που έχω είναι γνησιοι της samsung από αλλά παλαιότερα μοντέλα.