Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Ui 7 a55

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 20-05-2025 07:49 PM)
691 Προβολές σελίδας
Pithonas
Pioneer
Επιλογές
Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση. Η αδερφή μου έκανε αναβάθμιση σήμερα στο α55. Παρατήρησα στην εφαρμογή good lock η εφαρμογή HOME UP ενώ είναι εγκατεστημένη δεν της ανοίγει. Της βγάζει ένα μήνυμα στα αγγλικά ευχαριστούμε για την αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό σύστημα και αυτό ήταν. Συμβαίνει και σε άλλους ή όχι? Ευχαριστώ 
16 Απαντήσεις
Nassos_oik
Explorer
Επιλογές
Εμένα λειτουργεί κανονικά χωρίς να πειράξω κάποια ρύθμιση
Pithonas
Pioneer
Επιλογές
Σορυ που ρωτάω. Α55 έχεις?
__L__
Pathfinder
Επιλογές
Έλεγξε στο galaxy store για τυχόν ενημερώσεις και κάνε μια αναζήτηση του home up στο galaxy store μήπως στο βγάλει
Nikos_I
Navigator
Επιλογές
Και σε μένα το ίδιο, το home up δεν δουλεύει μετά την αναβάθμιση σε Α55
kostas21
Explorer
Επιλογές
πρέπει να κάνετε αναβάθμιση το home up κι εμένα δεν δούλευε και το έκανα αναβάθμιση και δουλεύει μια χαρά... δεξιά έχει ένα σηματάκι πάτα το να κάνει αναβάθμιση
Επιλογές
Καλημέρα σε όλους, έχω μια ερώτηση. Δεν έχει καμία σχέση με το τηλέφωνο. Είχα ίντερνετ με ταχύτητα 100 Mbps. Τώρα έχω 500 Mbps μέσω οπτικής ίνας. Αλλά έχω ένα πρόβλημα. Όταν συνδέομαι στο διαδίκτυο στο PS4 μου, παγώνει. Έχω ίντερνετ αλλά δεν μπορώ να παίξω παιχνίδια online. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κινητό μου, την έξυπνη τηλεόραση και την Eon TV. Μόνο σε PS4. Ξέρει κανείς γιατί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Pithonas
Pioneer
Επιλογές
Ήρθε τελικά η αναβάθμιση στο home up για το α55 και τώρα δουλεύει. Αλλά παρατήρησα ότι δεν πήρε κάποιες λειτουργίες όπως το best face, trim video όπως έχει το α56. Θα έπρεπε να δώσουν. Μπορεί να τα υποστηρίξει. Και μου άρεσε που έλεγαν από την σαμσουγκ ότι θα δώσουν κάποια έξυπνα χαρακτηριστικά και στο α55. Κρίμα.