Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση. Η αδερφή μου έκανε αναβάθμιση σήμερα στο α55. Παρατήρησα στην εφαρμογή good lock η εφαρμογή HOME UP ενώ είναι εγκατεστημένη δεν της ανοίγει. Της βγάζει ένα μήνυμα στα αγγλικά ευχαριστούμε για την αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό σύστημα και αυτό ήταν. Συμβαίνει και σε άλλους ή όχι? Ευχαριστώ
πρέπει να κάνετε αναβάθμιση το home up κι εμένα δεν δούλευε και το έκανα αναβάθμιση και δουλεύει μια χαρά... δεξιά έχει ένα σηματάκι πάτα το να κάνει αναβάθμιση
Καλημέρα σε όλους, έχω μια ερώτηση. Δεν έχει καμία σχέση με το τηλέφωνο. Είχα ίντερνετ με ταχύτητα 100 Mbps. Τώρα έχω 500 Mbps μέσω οπτικής ίνας. Αλλά έχω ένα πρόβλημα. Όταν συνδέομαι στο διαδίκτυο στο PS4 μου, παγώνει. Έχω ίντερνετ αλλά δεν μπορώ να παίξω παιχνίδια online. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κινητό μου, την έξυπνη τηλεόραση και την Eon TV. Μόνο σε PS4. Ξέρει κανείς γιατί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ήρθε τελικά η αναβάθμιση στο home up για το α55 και τώρα δουλεύει. Αλλά παρατήρησα ότι δεν πήρε κάποιες λειτουργίες όπως το best face, trim video όπως έχει το α56. Θα έπρεπε να δώσουν. Μπορεί να τα υποστηρίξει. Και μου άρεσε που έλεγαν από την σαμσουγκ ότι θα δώσουν κάποια έξυπνα χαρακτηριστικά και στο α55. Κρίμα.