Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Ui 7 a55

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 20-05-2025 07:49 PM)
462 Προβολές σελίδας
Pithonas
Pioneer
Επιλογές
Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση. Η αδερφή μου έκανε αναβάθμιση σήμερα στο α55. Παρατήρησα στην εφαρμογή good lock η εφαρμογή HOME UP ενώ είναι εγκατεστημένη δεν της ανοίγει. Της βγάζει ένα μήνυμα στα αγγλικά ευχαριστούμε για την αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό σύστημα και αυτό ήταν. Συμβαίνει και σε άλλους ή όχι? Ευχαριστώ 
16 Απαντήσεις
johnVol
Pathfinder
Επιλογές
Ναι συμβαίνει και σε εμένα...δεν ξέρω πως να το φτιάξω
Pithonas
Pioneer
Επιλογές
Ούτε κι εγώ. Κάναμε επανεκκίνηση, επανεγκατάσταδη και τίποτα. Ελπίζω να ξέρει κάποιος ή να είναι κάποιο bug και φτιάξει με νέα ενημέρωση
Sabbath7-S25-ULTRA
Troubleshooter
Επιλογές
Για μπες στις ρυθμίσεις και γράψε αρχική, όταν στο βγάλει τέρμα κάτω πάτα στο περισσότερες προσαρμογές που εκκινεί και από εκεί το Home Up, μήπως και ξεκολλήσει στο έτσι!!!1747761390549.jpg
Pithonas
Pioneer
Επιλογές
Και αυτό το έκανα. Δεν υπάρχει η επιλογή περισσότερες ρυθμίσεις όπου σε βγάζει μετά στο home up
Sabbath7-S25-ULTRA
Troubleshooter
Επιλογές
Τι να πω, μάλλον είναι διαφορετικά στο δικό μού.
Sabbath7-S25-ULTRA
Troubleshooter
Επιλογές
Βασικά αυτό το πρότεινα γιατί όταν είχα το S24 Ultra και μού ήρθε το UI 7, και σε εμένα το Home Up την πρώτη φορά δεν άνοιγε μέσω Good Lock, όταν το άνοιξα από τις ρυθμίσεις επανήλθε κανονικά και στο Good Lock.
Pithonas
Pioneer
Επιλογές
Εγώ που έχω s24fe είναι όπως τα λες. Αλλά στο α55 δεν υπάρχει αυτή η επιλογή που είπες. Εσύ έχεις α55 και δουλεύει καλά?
xd0v3rdoz3_A55
Navigator
Επιλογές
Το Good Lock δεν κάνει ενημέρωση το Home Up στην έκδοση που υποστηρίζει One UI 7. Η μόνη λύση γι'αυτό είναι να κατεβάσεις το Home Up απ'το APKMirror.
Pithonas
Pioneer
Επιλογές
Μπορεί να έχεις δίκιο. Αλλά από όσο θυμάμαι όταν πήρα το ui 7 έγινε ενημέρωση του home up. Τέλος πάντων.