Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

SAMSUNG GALAXY A52S ΤΡΕΜΟΠΑΙΓΜΑ ΟΘΟΝΗΣ

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 23-02-2022 03:43 PM)
476 Προβολές σελίδας
katerinavol
Student
Επιλογές

Έχω ένα μήνα το A52s και από τις δυο βδομάδες τρεμοπαίζει η οθόνη.

Η samsung με έστειλε σε τεχνικό για έλεγχο όπου ο τεχνικός δεν προέβει καν σε διαγνωστικό έλεγχο για το αν φταίει η οθόνη καθώς είναι γνωστό το πρόβλημα με τα συγκεκριμένα τηλέφωνα.

Ενημέρωσα εκ νέου μέσω chat την samsung και μου είπαν πως θα το προωθήσουν γιατί δεν γνωρίζουν για την ύπαρξη τέτοιων προβλημάτων και θα με καλέσουν. Πέρασαν 10 μέρες και ξαναεπικοινώνησα και η απάντηση που πήρα είναι πως πρώτη φορά το ακούνε και πως θα το προωθήσουν και όταν τους είπα για τα τόσα θέματα που υπάρχουν εδώ μου είπαν πως δεν γίνεται να διαβάζουν τι γραφεί ο καθένας και πως έχουν πουλήσει τόσα τηλέφωνα και πως αν ήταν γενικό πρόβλημα θα είχαν πολλά μηνύματα και ειδοποιήσεις κάτι που δεν έχουν.

Αν πραγματικά έχετε και εσείς πρόβλημα επικοινωνήστε απευθείας με την samsung και ειδικά μέσω chat που καταγράφονται τα πάντα γιατί δεν βλέπω να βγάζουμε αλλιώς άκρη.

Τελειώνει ο Φλεβάρης και λένε πως δεν έχουν καμιά ενημέρωση και ότι πρώτη φορά ακούνε για ενημέρωση μέσα στον μήνα.

4 Απαντήσεις
kwnn
Explorer
Επιλογές
Τους το εχω πει κι εγω μεσω της πλατφορμας που αφηνεις ερωτήσεις. Εχω κανει τα πάντα απο αυτα που λενε και δεν φτιαχνει με τιποτα. Εννοω ενημερωσεις εφαρμογων κλπ, επισης γινεται και στο safe mode. Ειναι απαραδεκτο αυτο που συμβαινει δε γινεται κινητο των 500 ευρω να εχει τετοιο προβλημα! Να ήταν των 100 να το καταλαβω αλλα και παλι ουτε ενα κινητο τετοιας κατηγοριας θα παθαινε κατι τετοιο. Τοσα κινητα εχω αλλαξει πρωτη φορα βλεπω αυτο το πραγμα.
Goutos
Pathfinder
Επιλογές
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΑΝΕ Κ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ email απο το επισημο service...Το επισημο service αναφερει οτι ειναι γνωστο το θεμα και θα επιλυθει με νεο update.Μου ζητησαν συγνωμη
Tomahawk
Explorer
Επιλογές

Το ξέρουν και έχω πάρει τηλέφωνο, απλά δεν το παραδέχονται!!! να πιέσεις να σου αλλάξουν την οθόνη.  Να ψάξεις και και άλλα threats. Όλοι το έχουν πάει στην τεχνική εξυπηρέτηση και μόνο ένας κατάφερε να του αλλάξουν την οθόνη. Διάβασε όλα τα θέματα και θα καταλάβεις!!!

Κώστας7
First Poster
Επιλογές
Καλησπέρα εμένα μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα επίσης μου είπαν να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και εαν συνεχίζει να το στείλω για service επίσης το κάνει και μετά την νέα αναβάθμιση που έκανα σε Android 14