στις 23-02-2022 03:43 PM
Έχω ένα μήνα το A52s και από τις δυο βδομάδες τρεμοπαίζει η οθόνη.
Η samsung με έστειλε σε τεχνικό για έλεγχο όπου ο τεχνικός δεν προέβει καν σε διαγνωστικό έλεγχο για το αν φταίει η οθόνη καθώς είναι γνωστό το πρόβλημα με τα συγκεκριμένα τηλέφωνα.
Ενημέρωσα εκ νέου μέσω chat την samsung και μου είπαν πως θα το προωθήσουν γιατί δεν γνωρίζουν για την ύπαρξη τέτοιων προβλημάτων και θα με καλέσουν. Πέρασαν 10 μέρες και ξαναεπικοινώνησα και η απάντηση που πήρα είναι πως πρώτη φορά το ακούνε και πως θα το προωθήσουν και όταν τους είπα για τα τόσα θέματα που υπάρχουν εδώ μου είπαν πως δεν γίνεται να διαβάζουν τι γραφεί ο καθένας και πως έχουν πουλήσει τόσα τηλέφωνα και πως αν ήταν γενικό πρόβλημα θα είχαν πολλά μηνύματα και ειδοποιήσεις κάτι που δεν έχουν.
Αν πραγματικά έχετε και εσείς πρόβλημα επικοινωνήστε απευθείας με την samsung και ειδικά μέσω chat που καταγράφονται τα πάντα γιατί δεν βλέπω να βγάζουμε αλλιώς άκρη.
Τελειώνει ο Φλεβάρης και λένε πως δεν έχουν καμιά ενημέρωση και ότι πρώτη φορά ακούνε για ενημέρωση μέσα στον μήνα.
στις 23-02-2022 07:07 PM
στις 23-02-2022 09:10 PM
στις 24-02-2022 02:14 PM
Το ξέρουν και έχω πάρει τηλέφωνο, απλά δεν το παραδέχονται!!! να πιέσεις να σου αλλάξουν την οθόνη. Να ψάξεις και και άλλα threats. Όλοι το έχουν πάει στην τεχνική εξυπηρέτηση και μόνο ένας κατάφερε να του αλλάξουν την οθόνη. Διάβασε όλα τα θέματα και θα καταλάβεις!!!
στις 10-12-2023 07:34 PM