ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΔΑΚΤ.ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ Ν'ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;(A52S).. Προβολή δημοσίευσης
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΟ Α55 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΩΝ... Προβολή δημοσίευσης
Custom List Message Item |
---|
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΔΑΚΤ.ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ Ν'ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;(A52S).. Προβολή δημοσίευσης ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΟ Α55 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΩΝ... Προβολή δημοσίευσης |
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ update ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΝΤΑ. Προβολή δημοσίευσης |
ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ SAMUNG ΜΕΣΩ ΤΣΑΤ ΚΑΙ Μ ΖΗΤΗΣΑΝ ΙΜΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ Προβολή δημοσίευσης ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ Μ ΕΙΠΑΝ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΜΕ UPDATE ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ 2 ΚΑ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σας, αυτό σημαίνει οτι έρχεται σύντομα η αναβάθμιση για το #A51? Προβολή δημοσίευσης Καλησπέρα, είναι από Μαλαισία που συνήθως έρχονται νωρίς οι αναβαθμίσεις αλλά αυτό αλλάζει κιόλας, ε... Προβολή δημοσίευσης |
Το νεο update Φεβρουαρίου δεν εκανε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ σχετικά με το προβλημα της οθονης που κάνει παρασιτα. Θεωρω πως ειναι θεμα σηματος γιατί... Προβολή δημοσίευσης Ναι συνεχιζει το τρεμοπεγμα της οθονης .....κριμας εκ μερους της σαμσουνγκ δεν ειναι και φτηνο το τη... Προβολή δημοσίευσης |
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ... Η SAMSUNG... Προβολή δημοσίευσης |
Έχω το Galaxy A52 4g και μετά την ενημέρωση σε android 12 με one ui 4 υπάρχον αρκετά λαγκ. Τα πιο σημαντικά αφορουν τον πίνακα ειδοποιήσεων που... Προβολή δημοσίευσης Καλησπέρα και καλό μήνα, καλό θα ήταν να το δούνε σε εξουσιοδοτημένο service τότε να σου πουν τι παί... Προβολή δημοσίευσης |
1. Στο Α71 με περισσότερες εφαρμογές η διαθέσιμη μνήμη μετά από εκκαθάριση ήταν στα 3,1GB. Στο Α52s5g είναι στα... Προβολή δημοσίευσης Αν στη μία συσκευή υπάρχουν περισσότερες εφαρμογές και ειδικά συστήματος τότε είναι φυσιολογικό όλες... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπερα, εχω το Α52s και σε καταστασεις χαμηλου σηματος η οθονη τρελαίνεται και αρχιζει να τρεμοπαιζει. Ουσιαστικά κανει παράσιτα όπως οι παλιες... Προβολή δημοσίευσης Εχεις απολυτο δικιο κι εμενα μου κανει και αυτο! Ομως οταν η οθονη γεμιζει χιονι και πρασινες γραμμε... Προβολή δημοσίευσης |
Έχω ένα μήνα το A52s και από τις δυο βδομάδες τρεμοπαίζει η οθόνη. Η samsung με έστειλε σε τεχνικό για έλεγχο όπου ο τεχνικός δεν προέβει καν σε... Προβολή δημοσίευσης Καλησπέρα εμένα μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα επίσης μου είπαν να... Προβολή δημοσίευσης |
Παιδιά από την ημέρα που έκανα την αναβάθμιση δεν μπορεί κανείς να με πάρει τηλέφωνο και ούτε να πάρω..όταν παίρνουν κάποιες φορές λέει κατειλημενο... Προβολή δημοσίευσης Καλησπέρα @greg88 Δοκίμασε να επαναφέρεις τα δεδομένα χρήστη της εφαρμογής Phone. Πήγαινε στις Ρυθμί... Προβολή δημοσίευσης |
Μετά την ενημέρωση του androd12 (Samsung a72) προσωπικά δεν έχω καταλάβει τρελή διαφορά στο κινητό αλλά παρατηρώ εδώ και καιρό ότι σε ορισμένες... Προβολή δημοσίευσης Ποπο αληθεια εμένα από τότε δεν είχε ξανά θέμα. Εμένα το πάθαινε ξαφνικά όταν απαντούσα και στο μεσε... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα, μήπως ξέρει κάποιος πώς μπορώ να ακυρώσω φόντο του samsung themes με όλα τα σχετικά του σε εικονίδια κ χρώματα, και να γυρίσω σε... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα στην κοινότητα. Τα Α71 της cos και vgr έχουν λάβει ενημέρωση ασφαλείας από της 6/12/2021. Τα eur μοντέλα μέχρι στιγμής... Προβολή δημοσίευσης Πως εξηγηται αυτό το πράγμα για τους κατόχους cosmote να λαμβανει καθε μηνα ενημέρωσεις και οι κατοχ... Προβολή δημοσίευσης |
|
Ενώ έχω βγάλει τον φορτιστή, μου δείχνει αυτό το μήνυμα στην οθόνη κλειδώματος. Το κάνει σε κάποιον?? Προβολή δημοσίευσης Εφόσον το έχεις ενεργοποιήσει όταν πηγαίνει 85% θα σταματάει η φόρτιση. Λέγεται ότι έτσι εχει περισσ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα, μετά το android 12 όταν μου στέλνουν μήνυμα στο μεσσεντζερ και έχω την αιωρούμενη ειδοποίηση 'φούσκα' για 1-2δευτ παγώνει η... Προβολή δημοσίευσης Εννοούσα πως η ίδια η εφαρμογή του messenger μπουκώνει τη ram. Πιθανολογώ βέβαια, δεν το λέω σίγουρα... Προβολή δημοσίευσης |
Από την τελευταία αναβάθμιση και εξής, πολλές εφαρμογές δεν εγκαθίσταται, είτε πρόκειται για καινούριες είτε για ενημερώσεις... είχε κανείς άλλος... Προβολή δημοσίευσης Περίεργο κόλλημα έφαγε. Δοκίμασε στις εφαρμογές να βρεις την Google Play Services και να κάνεις και ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα. Μόλις είδα πως το Α51 θα πάρει την ενημέρωση τον Μάιο ενώ έλεγε ότι θα την πάρει Απρίλιο. Γιατί έγινε αυτό ξέρει κανείς τίποτα;; Προβολή δημοσίευσης Εμένα που υποτίθεται την έχει πάρει από τον Ιανουάριο κι εγώ ακόμα τίποτα, τι να λέω; 🤣 (S10+) Προβολή δημοσίευσης |
Ξέρει κανείς Γιατί το Galaxy α52 5g και το Galaxy α52s 5g έχουν τη λειτουργία Motion photo στην καμερα Πού είναι το αντίστοιχο live photo των Apple... Προβολή δημοσίευσης Επίσης τη λειτουργία αυτή την έχουν και παλαιότερα μοντέλα όπως το Galaxy S8 το Galaxy a71 και το Ga... Προβολή δημοσίευσης |
Χρήστης | Καταμέτρηση |
---|---|
154 | |
134 | |
125 |
Θέμα | Kudos |
---|---|
35 | |
33 | |
29 |