Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Samsung Galaxy A34 5G

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 26-12-2023 06:34 PM)
291 Προβολές σελίδας
Jenny_m
Journeyman
Επιλογές
 Πήρα χθες αυτό το κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένη .Το μόνο πρόβλημα για εμένα είναι ότι φορτίζει πολύ αργά ,βέβαια μπορεί να είμαι συνηθισμένη από το προηγούμενο που φόρτιζε πολύ γρήγορα. 
5 Απαντήσεις
MarkosVL
Mastermind
Επιλογές
Δες τις ρυθμίσεις της μπαταρίας αν είναι ενεργοποιημένη η γρήγορη φόρτιση και να έχεις και το κατάλληλο φορτιστή και καλώδιο φυσικά.
Jenny_m
Journeyman
Επιλογές
Ευχαριστώ πολύ!!!
DimitrisA34
Voyager
Επιλογές
Το έχω από τον ιούνιο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος😁
ΚΚay
First Poster
Επιλογές
Έχω το Α 53ς δουλεύει μια χαρά το πήρα 13 μήνες και φορτίζει πολύ γλήγορα φε είναι το Α54 και δεν έχει αλλάξει τίποτα το Samsung σε προστατεύει μέχρι 5 Χρόνια μετά θέλεις καινούργιο τηλέφωνο αλα το s23 Samsung είναι το ανώτερο, η έρχεται s24 the first class τηλέφωνα. Τα Samsung τηλέφωνο που αρχίζουν με Α13, Α34 , Α54 κτλ είναι μεσαία καταγωγή, αλα αυτό είναι με τα οικονομικά του καθενός
Members_PWuTrkl
First Poster
Επιλογές

'Εχω το A34 από τον Οκτώβριο του 2023. Μετά από 2 μήνες χρήσης (με φορτιστή Samsung) μου εμφάνισε υγρασία στη θύρα USB. Αρχικά έγινε αλλαγή της θύρας (3 ημέρες χωρίς συσκευή). Αφού πέρασε μία εβδομάδα ξαναεμφάνισε την ε΄νδειξη, με αποτέλεσμα να μην φορτίζει καθόλου. Φεύγει ξανά η συσκευή σε εξουσιοδοτημένο service (8 μέρες χωρίς συσκευή), θεωρώντας πως όλα είναι καλά. Σήμερα 18/04, το κινητό είναι για τρίτη φορά στο service, δέκα μέρες και η απάντηση τους είναι πως φταίει το καλω΄διο. 'Η συσκευή είναι προβληματική ή κάτι γίνεται λάθος στο service.