Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

One ui 5.1

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 21-01-2023 06:07 PM)
506 Προβολές σελίδας
Noxtion
Pathfinder
Επιλογές
καλησπέρα ποια τηλέφωνα θα πάρουν one ui 5.1

27 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Η apple έχει ένα in-house λογισμικό, και έχει περιορισμένες σειρές συσκευών... Είναι ευκολότερο να ετοιμάσει το λογισμικό για όλους ταυτόχρονα...
Η Samy για παράδειγμα έχει, 10 σεριες κινητών το χρόνο με διαφορετικά χαρακτηριστικά... Έχει entry level συνήθως με android core, έχει mid range και φυσικά ναυαρχίδες... επίσης χρησιμοποιεί και τροποποιεί ένα λογισμικό άλλης εταιρίας που το προσαρμόζει στα δικά της δεδομένα... γιαυτό και τόσα bugs που αρκετά οφείλονται στο ίδιο το android...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
με την έκδοση 5.1 θα κυκλοφορήσει η σειρά s23 οπότε σίγουρα θα ξεκινήσει διανομή σε παλιότερες συσκευές με την σειρά s22 πιστεύω να προηγείται αλλά λογικά θα το δώσει προς το τέλος Φλεβάρη όχι γιατί δε θα είναι έτοιμη, αλλά δε μπορεί να έχω δώσει 1500€ για s23u και εσύ να έχεις πριν από εμένα το νέο λογισμικό... ούτε να προδώσει νέα features που θα φέρει στη νέα συσκευή πριν την κυκλοφορία της...
Noxtion
Pathfinder
Επιλογές
Αξιζει
manoslve
Hotshot
Επιλογές
θες να μου πεις με πια λογική? εγώ όταν είχα αγοράσει π.χ το iPhone 12 και μου προσφερε αν θυμάμαι καλά δωρεάν συνδρομή στο Apple TV αυτό που παρατήρησα ήταν ότι οι δικές της παραγωγές ταινιών ήταν free ενώ οι ταινίες από άλλες εταιρείες για να τις δεις έπρεπε να πληρώσεις κάτι π.χ που στο Netflix δεν συμβαίνει , πληρώνεις την συνδρομή και βλέπεις όλο το περιεχόμενο
Noxtion
Pathfinder
Επιλογές
εγώ το πήρα επειδή έχουμε θέμα με την τηλεόραση που δεν μπορούμε να το διορθώσουμε και apple tv δεν χρησιμοποιώ μο νο netflix και ένας άλλος λόγος που το πήρα ήταν γαι την ανάλυση
petroskampitsis574
Helping Hand
Επιλογές
καλά και φέτος δεν περιμέναμε να πάρουμε το 13 μαζί με τις ναυαρχίδες. ούτε βεβαίως να πάρει το a71 πιο μπροστά το 13 από το a52s🤣
ΚΏΣΤΑΣ
First Poster
Επιλογές
Note 10+ θα δεχτεί κάποια αναβάθμιση ;;
🤔🤔
Noxtion
Pathfinder
Επιλογές
νομίζω οχι