Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

One ui 5.1

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 21-01-2023 06:07 PM)
507 Προβολές σελίδας
Noxtion
Pathfinder
Επιλογές
καλησπέρα ποια τηλέφωνα θα πάρουν one ui 5.1

MarkosVL
GrandMaster
Επιλογές
Απλά δε μου στέκει να το δώσουν στο Α52s από Φλεβάρη όταν έχουν τόσες ναυαρχίδες και τα Α54/53 μπροστά από μας. Τεσπα, ακαδημαϊκα και προβλέψεις όλα. Θα φανεί
manoslve
Hotshot
Επιλογές
Θα ήθελα κάποιος να μου λύσει μια απορία . πως γίνεται η apple να δώσει update ταυτόχρονα σε όλες τις συσκευές παλιές και νέες και η samsung όχι και κάθε samsung γενικότερα
MarkosVL
GrandMaster
Επιλογές
Θα φανεί ψηλέ μου, προβλέψεις κάνω με αυτά που βλέπω και διαβάζω. Η ΛΟΓΙΚΗ λέει ότι θα τα πάρουν κανονικά αλλά πιο αργά ανάλογα με την αρχική κυκλοφορία της κάθε συσκευής. Η Samsung μπορεί να το δώσει στο S3 Neo ξέρω εγώ να τραβάμε τα βυζια μας όλοι μετά 🤣
manoslve
Hotshot
Επιλογές
χάχα όντως. αλλά έτσι όπως το πάει θα χάνει διαρκώς και πελάτες. και μια μέρα θα ψάχνει να ξανά βρεθεί στην κορυφή αλλά θα είναι αργά
MarkosVL
GrandMaster
Επιλογές
Νομίζεις ενδιαφέρονται οι περισσότεροι πότε και αν θα πάρει η συσκευή τους ενημέρωση; Δεν ενδιαφέρει το μέσω χρήστη αυτό όσο δουλεύει η συσκευή όπως πρέπει. Πίστεψε με.
manoslve
Hotshot
Επιλογές
και γω αυτό πιστεύω ειδικά αυτή που δίνουν λίγα χρήματα αυτή όμως που τα σκάνε ότι καίγονται νομίζω....
MarkosVL
GrandMaster
Επιλογές
Το 1/3 αυτών που σκάνε χρήματα για τέτοια κατηγορία ασχολούνται πραγματικά με τη συσκευή. Πως το ένα, γιατί το άλλο, τι θα κλείσω να σώσω μπαταρία, τι κάνουν οι λειτουργίες αυτές, πότε παίρνει ενημερώσεις κλπ. Οι υπόλοιποι και αυτοί είτε για τη μόστρα είτε γιατί μπορούν πάνε σε αυτά. 1300 ευρώ για social media device ξέρω εγώ. Προσωπική άποψη πάντα έτσι.
manoslve
Hotshot
Επιλογές
σωστά
Noxtion
Pathfinder
Επιλογές
δεν ξερω εγώ τώρα που έχω apple tv box ο ios 16 το πήρε ταυτόχρονα με όλες τις άλλες συσκευές
manoslve
Hotshot
Επιλογές
αξίζει το apple TV box?