Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Motion photo

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 15-02-2022 01:45 AM)
116 Προβολές σελίδας
_Nickolas_
Voyager
Επιλογές
Ξέρει κανείς Γιατί το Galaxy α52 5g και το Galaxy α52s 5g έχουν τη λειτουργία Motion photo στην καμερα Πού είναι το αντίστοιχο live photo των Apple και το Α52 4g δεν το έχει? Δηλαδή έχουν την ίδια κάμερα ποιος ο λόγος?
3 Απαντήσεις
JackMaslov
Voyager
Επιλογές
Κάθε συσκευή, A52 4G, A52 5G και A52s χρησιμοποιούν διαφορετικά chipset της snapdragon.

Τα A52 4G και A52 5G στηρίζονται στην ίδια αρχιτεκτονική των 8nm ενώ το A52s σε 6nm (όσο λιγότερα nm, τόσο καλύτερα).
Οπότε το A52s είναι πολύ πιο ισχυρό σε σχέση με τις άλλες δύο συσκευές.

Ωστόσο μπορούν να υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους το A52 4G δεν έχει το mode αυτό.

1. Τα A52 4G και 5G έχουν ακόμα μικρή διαφορά στην απόδοση, περίπου 15% με καλύτερη απόδοση στο A52 5G. Υπάρχει πιθανότητα οριακά να μη λειτουργούσε σταθερά το mode και να μη το συμπεριέλαβαν (πολύ απίθανο το θεωρώ όμως).

2. Πιστεύω ότι μιας και το A52 5G είναι πιο ακριβή συσκευή, κυρίως λόγω των 5G κεραιών, τότε η Samsung ήθελε να δώσει κάτι το παραπάνω στη συσκευή αυτή, σε σχέση με το A52 4G και λογικά απλώς αφαίρεσε τη λειτουργία αυτή από το A52 4G.

Είναι η άποψή μου χωρίς να έχω ψάξει το θέμα. Ελπίζω να βοήθησε λίγο.
_Nickolas_
Voyager
Επιλογές
Το κατανοώ αυτό που λες απλά όσο αφορά το camera Setup είναι το ίδιο. Δεν ξέρω πάντως επειδή είναι ενδιαφέρον ελπίζω να έρθει με κάποια ενημέρωση
_Nickolas_
Voyager
Επιλογές
Επίσης τη λειτουργία αυτή την έχουν και παλαιότερα μοντέλα όπως το Galaxy S8 το Galaxy a71 και το Galaxy a72 το οποίο έχει και τον ίδιο επεξεργαστή με το Galaxy a52 4g. Οπότε δεν ξέρω ...