Custom List Message Item |
---|
|
Καλησπέρα ρε παιδιά καλό Πάσχα καλή ανάσταση! Α52s 5G και η μπαταρία όταν έχεις ανοιχτά δεδομένα πίνει πολύ και κρατάει τουλάχιστον μια μέρα!... View Post |
|
Καλημέρα σε ολους! Ηρθε η ενημέρωση σε one ui 4.1 για το A72 Βαρβάτη, πανω απο 1GB ... View Post |
Σχετικά με την λειτουργία αυτή διαβάζοντας διάφορα άρθρα είχα την εντύπωση ότι η μνήμη του κινητού θα διπλασιαστεί εικονικά..... Αλλά μάλλον αυτό... View Post Μην περιμένεις ότι θα ανέβει η φυσική ram, απλά οοοταν και αααααν χρειαστεί περισσότερη θα δημιουργή... View Post |
|
|
Καλησπέρα. Πως μπορώ να το εξαφανισω αυτο;; Τι ειναι;; View Post Πάτα απο κάτω εκεί που γράφει ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και κλείσε τον διακόπτη αυτής της ειδοποίησης. ... View Post |
Χρειάζομαι την βοήθεια σας... ανανέωσα τον κωδικό πρόσβασης από πιν σε μοτίβο και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να θυμηθώ το μοτίβο που έβαλα γίνετε με... View Post Κανονικά ρωτάει αν είναι να αποθηκεύσει το pin η το μοτίβο στο cloud της samsung και επίσης όπως γρά... View Post |
Εχω νεο Α52s και στο Bluetooth δεν εμφανιζονται τα ακουστικα μου JBL. Τα ιδια ακουστικα τα εκανα unpair απο ενα Α7 και τωρα δεν τα βλεπω ουτε... View Post |
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, A52S ενώ ο ήχος στο ακουστικό είναι τέρμα δεν ακούγεται. πάρα την νέα αναβάθμιση το πρόβλημα εξακολουθεί, επίσης για να δεις τον... View Post |
|
|
|
Καλησπέρα. Ξέρει μήπως κανείς τι είναι αυτο; View Post Είναι μια εφαρμογή που τρέχει στο background και στην ουσία ελέγχει σε τοπικό επίπεδο τις "αναμεταδω... View Post |
|
|
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΣΜΑ....ΚΛΠ.ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ... View Post |
|
Ήρθε η ενημέρωση android 12 για α32 5g? View Post |
Subject | Likes |
---|---|
32 | |
23 | |
22 |