Custom List Message Item |
---|
|
Καλημέρα σε ολους! Ηρθε η ενημέρωση σε one ui 4.1 για το A72 Βαρβάτη, πανω απο 1GB ... Προβολή δημοσίευσης |
Σχετικά με την λειτουργία αυτή διαβάζοντας διάφορα άρθρα είχα την εντύπωση ότι η μνήμη του κινητού θα διπλασιαστεί εικονικά..... Αλλά μάλλον αυτό... Προβολή δημοσίευσης Μην περιμένεις ότι θα ανέβει η φυσική ram, απλά οοοταν και αααααν χρειαστεί περισσότερη θα δημιουργή... Προβολή δημοσίευσης |
Ααα σορρυ δεν κατάλαβα..λογικά σύντομα θα έρθει δεν νομίζω να το αργήσουν Προβολή δημοσίευσης |
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΠΧ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΣΜΑ....ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ UPDATE.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ service.ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΙ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα. Πως μπορώ να το εξαφανισω αυτο;; Τι ειναι;; Προβολή δημοσίευσης Πάτα απο κάτω εκεί που γράφει ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και κλείσε τον διακόπτη αυτής της ειδοποίησης. ... Προβολή δημοσίευσης |
Χρειάζομαι την βοήθεια σας... ανανέωσα τον κωδικό πρόσβασης από πιν σε μοτίβο και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να θυμηθώ το μοτίβο που έβαλα γίνετε με... Προβολή δημοσίευσης Κανονικά ρωτάει αν είναι να αποθηκεύσει το pin η το μοτίβο στο cloud της samsung και επίσης όπως γρά... Προβολή δημοσίευσης |
Εχω νεο Α52s και στο Bluetooth δεν εμφανιζονται τα ακουστικα μου JBL. Τα ιδια ακουστικα τα εκανα unpair απο ενα Α7 και τωρα δεν τα βλεπω ουτε... Προβολή δημοσίευσης |
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, A52S ενώ ο ήχος στο ακουστικό είναι τέρμα δεν ακούγεται. πάρα την νέα αναβάθμιση το πρόβλημα εξακολουθεί, επίσης για να δεις τον... Προβολή δημοσίευσης |
|
Άρα δεν το παρατήρησα μόνο εγώ?? Τώρα χωρίς την ενημέρωση θα ήταν γύρω στα 30% Προβολή δημοσίευσης |
Ας ανεβάσω και εγώ μια φωτογραφία (χωρίς φίλτρα) Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα. Ξέρει μήπως κανείς τι είναι αυτο; Προβολή δημοσίευσης Είναι μια εφαρμογή που τρέχει στο background και στην ουσία ελέγχει σε τοπικό επίπεδο τις "αναμεταδω... Προβολή δημοσίευσης |
Monster of durability... Προβολή δημοσίευσης |
Το κινητό είναι το Galaxy A52s 5G, 2 μηνών περίπου, υπαρχει κάποια ξεχωριστή ρύθμιση ή το στέλνω αντιπροσωπεία? Προβολή δημοσίευσης Κάνε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.. αν δεν γίνει στειλτο για service Προβολή δημοσίευσης |
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΣΜΑ....ΚΛΠ.ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ... Προβολή δημοσίευσης |
Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση να κάνω. Περιμένω ακόμα το one ui 4 στο a71 μου και νομίζω πέρυσι το 3.1 είχε έρθει κάπου μέσα Μαρτίου. Τωρα που μου... Προβολή δημοσίευσης |
Ήρθε η ενημέρωση android 12 για α32 5g? Προβολή δημοσίευσης |
Εδω και 2 μερες εχει μπαγκαρει το web view και δεν κανει ενημέρωση. Προβολή δημοσίευσης ![]() Έκανα ολικη επαναφορά καθώς το τηλέφωνο σερνότανε και το πρόβλημα διορθώθηκε Προβολή δημοσίευσης |
ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...Η SAMSUNG ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ SERVICE...Η smartec... Προβολή δημοσίευσης |
Χρήστης | Καταμέτρηση |
---|---|
153 | |
64 | |
48 |
Θέμα | Kudos |
---|---|
41 | |
23 | |
22 |