Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Galaxy a70

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 16-09-2021 12:54 PM)
136 Προβολές σελίδας
onlysymbian
Navigator
Επιλογές
Καλημέρα στην παρέα!  Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το έχω απορία εδώ και καιρό γιατί το galaxy a70 το παράτησαν με τις αναβαθμίσεις( 1 η 2 το χρονο) ενώ κάποια πιο φθηνά μοντέλα πχ α40, α10, a20 τα έχουν στις τριμηνιαίες η τετραμηνιαιες;
Τιμή εκκίνησης 450 το τηλέφωνο που το παράτησαν...

Ευχαριστώ!!
4 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Χωρίς να είμαι ειδικός ή στο μυαλό της Samsung, με το δικό μου απλό σκεπτικό, έχεις αναρωτηθεί πόσα Α10, Α20, Α30, Α40, Α50 και πόσα Α70 πουλήθηκαν παγκοσμίως; Αν αγόρασαν λίγοι το Α70, πιθανότατα και λόγω της απαγορευτικής τιμής που αναφέρεις, θα συνέφερε την όποια εταιρία να ασχοληθεί και να διαθέσει προσωπικό και χρήμα σε μηνιαίες αναβαθμίσεις ενός μοντέλου με Χ κατόχους και να παρατήσει άλλα μοντέλα με 2Χ ή 3Χ ή ποιος ξέρει πόσους περισσότερους κατόχους και ενεργές συσκευές παγκοσμίως; Μια σκέψη με το μυαλό του καθημερινού ανθρώπου κάνω...μπορεί να πέφτω και τελείως έξω βέβαια.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
onlysymbian
Navigator
Επιλογές
Ναι το καταλαβαίνω αυτό που λες και ίσως να έχεις δίκιο...αλλά αν το πάνε με βάση τις πωλήσεις το πρώτο foldable η το s10 δεν πούλησαν και αυτά εξίσου..παρόλα αυτά τα υποστηρίζει κάθε μήνα!! Θα μου πεις είναι πανάκριβα αλλα και και το α70 ακριβό το θεωρώ με βάση τη τσέπη μου βέβαια...τέλος πάντων κουβεντα να γίνεται αλλά μην πετάς έξω έτσι ένα τηλ...

Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μα γι αυτο σου είπα πως μια απλή σκέψη έκανα και πιθανόν να είναι και τελείως λάθος. Ποιος ξέρει πως σκέφτονται εκεί στην εταιρία και ποια κριτήρια ορίζουν την εκάστοτε πολιτική τους.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
onlysymbian
Navigator
Επιλογές
Σωστά ποιος ξέρει...απλά θα πρέπει να ορίσουν καλύτερα με ποιο κριτήριο γίνονται οι αναβαθμίσεις γιατί η αξιοπιστία του καταναλωτή χάνεται όταν τα βλέπει αυτά...Ελπιζω να βλέπουν τις συζητήσεις τουλάχιστον στην κοινότητα χαχα