Γειά σας, μόλις έλαβα την αναβάθμιση one ui3 για την συσκευή μου. Η ερώτηση μου αφορά το πληκτρολόγιο που δεν ανταποκρίνεται καθόλου, διάβασα... Προβολή δημοσίευσης
Custom List Message Item |
---|
Γειά σας, μόλις έλαβα την αναβάθμιση one ui3 για την συσκευή μου. Η ερώτηση μου αφορά το πληκτρολόγιο που δεν ανταποκρίνεται καθόλου, διάβασα... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα 😀 😀 μιας και διάβασα ότι αρκετοί έχουν θέμα με τις ειδοποιήσεις ότι δεν τους πηγαίνουν κτλ,ήθελα να πω ότι και εγώ... Προβολή δημοσίευσης |
Ειναι πολυ καλο τηλεφωνο κι πολυ γρηγορο 😁 Προβολή δημοσίευσης |
Θα ήθελα να μάθω αν μετά την πρόσφατη αναβάθμιση εξακολουθεί να λειτουργεί η γρήγορη φόρτιση γιατί δεν αναγράφεται στην οθόνη όπως πριν ... Προβολή δημοσίευσης |
Nα ρωτησω κατι το 5G θα ερθει σε ολα τα κινητα ή μονο σε συγκεκριμενα? Προβολή δημοσίευσης @CarmenDeroy είναι σε όλα τα κινητά τα λεγόμενα next- Gen ... με το logo 5g που αναγράφεται πάνω στο... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα μετά το update σε Android 11 δε μπορώ να κάνω ενημέρωση στο Google Chrome και στο Android Web View...πατάω και σταματάει.. Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα και πάλι! Ξέρετε πως μπορούμε να κατεβάσουμε το good lock στο one ui 3.1 σε galaxy a70 ? Mε την προηγούμενη έκδοση 2.5 είχα το task... Προβολή δημοσίευσης |
Εμένα μου ήρθαν τα ακουστικά από τη προσφορά των α52 και α72 μετά από 1μιση βδομαδα αφού έκανα την αιτηση ... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα παιδιά!! Σήμερα μου ήρθε το update (one ui 3.0) για το galaxy a70 Ερώτηση: Να κάνω και factory reset και αν ναι πότε, πριν η μετα... Προβολή δημοσίευσης |
Γειά στην κοινότητα!Μήπως κανενας μπορεί να με βοηθήσει;Χρησιμοποιώ το webex meetings από το κινητό μου Samsung galaxy A71 αλλά μετά την... Προβολή δημοσίευσης Μαι και εγω το ιδιο παρατήρησα Μπορεις παντως να ανοιγοκλεινεις απο το notification Προβολή δημοσίευσης |
Android 11 one ui 3.1 από σήμερα διαθέσιμο Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπερα σας έχει παρητηρησει κάνεις κάποιο είδος κολλήματος μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού η μου φαίνεται?.Επίσης παρατηρώ εάν θυμάμαι... Προβολή δημοσίευσης Καλησπέρα @stathisserm Σχετικά με το ζήτημα που αναφέρεις θα σου πρότεινα να μεταβείς με την συσκευή... Προβολή δημοσίευσης |
Παιδιά πήρα το κινητό αυτό .αλλά.δεν μου δουλεύει το στιγμιότυπο με την χειρονομία.παρολο που το έχω ενεργοποιήσει απο τις ρυθμίσεις Προβολή δημοσίευσης Καλημέρα ,ναι σωστά την κάνω νομίζω .. είδα και βίντεο στο YouTube για της ίδιας εταιρείας συσκευή..... Προβολή δημοσίευσης |
Όσοι πήρατε κινητό από την σειρά Α γράψτε αρνητικά θετικά.. εμένα το α52 πολύ ψεύτικο στα πλαϊνά.. το πλαστικό του είναι ελεεινό.. από την αριστερή... Προβολή δημοσίευσης Το πήγα πίσω έγινε αντικατάσταση και δεν πατιέται πλέον το πλαστικό στο καινούργιο.. έπεσα σε ελαττω... Προβολή δημοσίευσης |
Παιδια σημερα μου επεσε το κινητο απο τον πρωτο οροφο 😱 😱 😨 😰 επαθα ανακοπη καρδιας νομιζα οτι εσπασε... Προβολή δημοσίευσης |
Καλησπέρα σε όλους, είμαι ανάμεσα σε αγορά του α72 αλλά στα 256 gb που έχει και 8 gb ram αξίζει σε σχέση με το 128gb που εχει 6 gb ram; Προβολή δημοσίευσης |
Εχω ένα galaxy a21s του έβαλα τζαμακι εχθές και ξαφνικά άρχισε να μην πιάνει καλα σε όλα τα σημεία η αφη της οθόνης. Τι φταιει; Προβολή δημοσίευσης Δυστυχως πρεπει μαλλον το συγκεκριμενο μοντέλο να εχει θεμα με την ευαισθησία Εχω αλλαξει 3 τζαμακια... Προβολή δημοσίευσης |
Έγινε πρόσφατα ενημέρωση στο κινητό (Samsung Galaxy A50) και μου έχει αλλάξει η οθόνη και σχεδόν όλες οι ρυθμίσεις. Επειδή δεν ξέρω βολεύει μπορώ... Προβολή δημοσίευσης Γίνεται να γυρίσεις πίσω, στην ουσία να κάνεις καθαρή εγκατάσταση οποία έκδοση θέλεις, δεν είναι εύκ... Προβολή δημοσίευσης |
Όταν κάνουμε αναβάθμιση το κινητό, αμέσως μετά συνίσταται να γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Προβολή δημοσίευσης Το πρόβλημά σου συζητείται ήδη εδώ : https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-a-series/%CF%83%CE%B... Προβολή δημοσίευσης |
Καλημέρα σας. Εδώ και 3 μέρες εμφανίζεται η παρακάτω ειδοποίηση. "Συνδέθηκε ο προσαρμογέας usb" μετά από 2-3 δευτερόλεπτα " ο... Προβολή δημοσίευσης |
Χρήστης | Καταμέτρηση |
---|---|
134 | |
64 | |
44 |
Θέμα | Kudos |
---|---|
41 | |
23 | |
22 |