Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

A70

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 01-11-2021 08:24 PM)
256 Προβολές σελίδας
KakarotA70
Journeyman
Επιλογές
Γειά σας. Έχει κάποιος θέμα με την ένδειξη όταν ενεργοποίησης το Κλήσεις Wifi? Μου είπαν έχει σχέση με τον παροχο καρτο κινητής!Ευχαριστώ 

2 Λύσεις

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν θεωρείς την απάντηση μου λύση, μαρκαρε την και ως λύση για να βοηθήσουμε και άλλους με την ίδια απορία.
Ευχαριστώ.

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

9 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα, μπορείς να εξηγήσεις λίγο καλύτερα την απορία σου? Μάλλον αναφέρεσαι στο wifi calling, νομίζω ότι πρώτα πρέπει να στείλεις sms ενεργοποίησης της υπηρεσίας και μετά να ενεργοποιήσεις τον διακόπτη από την εφαρμογή τηλέφωνο, τρεις τέλειες. Επίσης θα χρειαστεί επανεκκίνηση η συσκευή. Ανάλογα τον παροχο έχει να κάνει και το sms. Προσοχή, οι κλήσεις μέσω wifi calling υπόκεινται σε κανονικές χρεώσεις η σε μείωση του διαθέσιμου χρόνου ομιλίας. Δεν είναι δωρεάν όπως στο viber.
KakarotA70
Journeyman
Επιλογές
Ναι σε αυτό αναφέρομαι. Μήπως γνωρίζεις σε κοσμοτε που στέλνουμε?
KakarotA70
Journeyman
Επιλογές
Ευχαριστώ πολύ
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν θεωρείς την απάντηση μου λύση, μαρκαρε την και ως λύση για να βοηθήσουμε και άλλους με την ίδια απορία.
Ευχαριστώ.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ένα σχόλιο που έκανες δεν μου το εμφανίζει, το πρώτο στη φώτο που επισυνάπτω, μήπως τι διέγραψες?? Δε μπορώ να το διαβάσω ολόκληρο για να σου απαντήσω...SmartSelect_20211101-222455_Samsung Members_19277.jpg
KakarotA70
Journeyman
Επιλογές
Ναι το διέγραψα
KakarotA70
Journeyman
Επιλογές
Έκανα λάθος
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Οκ!