Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 
Αναπήδηση σε λύση ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ

Αρχικό θέμα:

Πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του gmail

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 04-06-2021 05:16 PM)
792 Προβολές σελίδας
Teoteo
Pathfinder
Επιλογές
Καλησπέρα , εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει  πρόβλημα με τις ειδοποίησεις του gmail,  οι οποίες... δεν μου έρχονται ποτέ.  Εμφανίζομαι μόνο όταν ανοίξω την εφαρμογή... Μόνο σε αυτή την εφαρμογή υπάρχει αυτό το bug. Πρέπει να περιμένω για κάποιο update??

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Καλησπέρα.
1. Φρόντισε πρώτα να εχεις ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις
2. Εαν εχεις ενεργοποιημενη την εξοικονόμηση ενεργειας ισως ειναι πιθανον να μην σου ερχονται ειδοποιησεις καθως αυτη η λειτουργία περιορίζει τη λειτουργία του τηλεφωνου στο παρασκήνιο και τον συγχρονισμό για να μην καταναλωνει τη μπαταρία.
Screenshot_20210604-182247_Samsung Members.jpg

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

9 Απαντήσεις
Λύση
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Καλησπέρα.
1. Φρόντισε πρώτα να εχεις ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις
2. Εαν εχεις ενεργοποιημενη την εξοικονόμηση ενεργειας ισως ειναι πιθανον να μην σου ερχονται ειδοποιησεις καθως αυτη η λειτουργία περιορίζει τη λειτουργία του τηλεφωνου στο παρασκήνιο και τον συγχρονισμό για να μην καταναλωνει τη μπαταρία.
Screenshot_20210604-182247_Samsung Members.jpg
Teoteo
Pathfinder
Επιλογές
Το έχω ενεργοποιημένο, έτσι και αλλιώς, αν ηταν αυτό, ούτε οι άλλες εφαρμογές θα μου έστελναν ειδοποιήσεις Screenshot_20210604-190533_Samsung Members.jpg
Tassos1
Voyager
Επιλογές

Καλησπέρα @Teoteo 

Μπορεί να ακουστεί προφανές αυτό που θα πω, αλλά σιγουρέψου από την διαχείρηση των εφαρμογών, στην εφαρμογή του gmail, ότι είναι ενεργοποιημένες όλες οι ειδοποιήσεις για την εφαρμογή.

Teoteo
Pathfinder
Επιλογές
τλκ ήταν ενεργοποιημένη η εξοικονόμηση ενέργειας, την έκλεισα τώρα .. ελπίζω να λύθηκε το πρόβλημα Ευχαριστώ για τον χρόνο σου🙂
Tassos1
Voyager
Επιλογές

Πολύ ωραία. Εάν το πρόβλημα επιλυθεί, ενημέρωσε μας να μαρκάρουμε την απάντηση των χρηστών σαν λύση για μελλοντικές αναζητήσεις. 

Teoteo
Pathfinder
Επιλογές
Το πρόβλημα επιλυθηκε, σας ευχαριστώ πολύ 🥳🥳
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Να σαι καλα φιλε.
Αν δεν λυθηκε υπαρχει ακομη μια πιθανη λυση. Πηγαινε στις πληροφορίες της εφαρμογής > μπαταρία, και κοιτα αν ειναι ενεργοποιημενη η δραστηριότητα στο παρασκηνιο και το ακριβως απο κατω απενεργοποιημενο. Screenshot_20210604-193052_Settings.jpg
Teoteo
Pathfinder
Επιλογές
Όχι, όχι, λύθηκε, όλα τέλεια, ευχαριστώ 😀😀
smaro
First Poster
Επιλογές
Γιατί μου ήρθε αυτό το μήνυμα; τι πρέπει να κάνω; 1739821331244.jpg