Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Πράσινη και με μωβ γραμμές οθόνη με την χαμηλή φωτεινότητα

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 01-10-2021 10:01 AM)
976 Προβολές σελίδας
Anastasiepa
Student
Επιλογές
Καλημέρα, έχω εδώ και ενάμιση χρόνο το Α51 και ξαφνικά χθες χωρίς να μου πέσει η να ταρακουνηθει, μου εμφανίζει όταν έχω χαμηλή φωτεινότητα μωβ περιοχές/ γραμμές και κάποιες φορές και πράσινες περιοχές ενώ η αφή στα σημείααυτά λειτουργείκανονικά. Είναι κάποιες γραμμές μόνιμες ενώ όταν κάνω σκρολ κάποιες φορές εμφανίζονται μωβ λεπτές γραμμές που έρχονται και φεύγουν. Όταν αυξήσω την φωτεινότητα όλα αυτά εξαφανίζονται. Τι γίνεται? Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και λεει ότι παίζει να φταίει το λογισμικό. Εμένα μου έκανε ενημέρωση τον Αύγουστο 
3 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Καλημέρα. Εγώ με το Α50, δυο χρόνια τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανάλογο, ούτε μετά από ενημερώσεις.

Αρχικά θα σου πρότεινα να κάνεις ένα διαδραστικό έλεγχο πληκτρολογώντας *#0*# και επιλέγοντας τα τρία χρώματα RGB, να δεις αν η οθόνη είναι σχετικά εντάξει. Επειδή λες πως το κάνει μόνο σε χαμηλή ένταση φωτεινότητας οθόνης και νομίζω ο έλεγχος γίνεται με πλήρη ένταση, μπορεί και να μην δεις κάτι περίεργο. Πάντως επειδή εμένα δεν μου ακούγεται σαν πρόβλημα λογισμικού, αλλά υλικού (δεν είναι μόνο το πέσιμο, πιθανόν να έχει υγρασία), καλό θα ήταν να επισκεφτείς ένα κέντρο τεχνικού ελέγχου samsung να ελέγξουν τη συσκευή.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Μου μυρίζει το κλασικό θέμα των oled οθονών... σε κάποιες περιπτώσεις διορθώνεται με κάποια ενημέρωση λογισμικού άλλες φορές είναι θέμα hardware οπότε μόνο με αλλαγή οθόνης... καλύτερα θα σου πουν τι φταίει σε ένα εξουσιοδοτημενο που θα ρο δουν και από κοντά...
DatDaf
Helping Hand
Επιλογές
Έχω το A52 και έχω το ίδιο πρόβλημα... Μπήκα σήμερα να ανεβάσω post αλλά είδα το δικό σου. Δεν έχω ακόμη καταλάβει πότε γίνετε αλλά και εμένα σαν να τρεμοπαιζει η οθόνη και γίνετε άσπρη η μισή. Δεν ξέρω τι είναι αυτό ακριβώς. Έκανα διαγνωστικό έλεγχο, ήθελα να δω τον αισθητήρα εγγύτητας επειδή γινόταν πολύ συχνά πριν και κατά την διάρκεια της κλήσης, και μου βγάζει ότι δεν λειτουργεί ενώ όταν είμαι σε κλήση η οθόνη κλείνει όταν πλησιάζει το αυτί. Πολύ περίεργο...