Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Ποσοστό μπαταρίας που πρέπει να καλύπτεται

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 29-09-2020 12:08 PM)
1119 Προβολές σελίδας
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Καλησπέρα, έχω ένα θέμα. Συχνά ρωτάω πολλά άτομα σχετικά με το ποσοστό μπαταρίας που πρέπει να φορτίζω. 

Οι ερωτήσεις είναι : 
ποτέ μπορώ να φορτίζω την μπαταρία μου ? - 20% 30% πχ
Πότε πρέπει να αποσυνδεω τον φορτιστή από το κινητό μου ? - 80% ή 90% πχ

8 Απαντήσεις
Black3539
Explorer
Επιλογές
Εγώ προσπαθώ να το κρατάω ανάμεσα στα 20-80% αλλά το φορτίζω πάντα όλο το βράδυ και νομίζω ότι αυτό είναι κακό
Anonymous User
Δεν εφαρμόζεται
Επιλογές
Χμμ 🧐🤓 Ναι δεν κάνει καλό. εκτός από την υπερθέρμανση Υπάρχουν και άλλα θέματα. βέβαια τώρα πια οι συσκευές όταν φτάνουν στο 100% δεν δέχονται άλλη ενέργεια αλλά κακού κακού μην το κάνετε
Επιλογές
Η υπερφόρτιση και η αποφόρτιση καταστρέφουν πολύ πιο γρήγορα την μπαταρία το ιδανικό είναι 20 μα 30 και να μην υπερφόρτιση
DatDaf
Helping Hand
Επιλογές
Εγώ ξέρω πως πρέπει να το φορτίζεις μέχρι και 80%. όσο για το πότε το βάζεις στην πρίζα , πιστεύω πως τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα θα πρέπει να το αφήσεις να πάει μηδέν και μετά να το φορτίσεις αλλιώς το βάζεις στο 20%.
DimitrisTaf
Pathfinder
Επιλογές
δεν πρέπει να αφήνουμε τα τηλέφωνα να μας να φτάνουν στο 0 καθώς αποτελεί και αυτό παράγοντα για την καταστροφή της μπαταρίας
ThemisM
Explorer
Επιλογές
https://www.samsung.com/gr/support/mobile-devices/different-ways-to-charge-your-galaxy-smartphone-ba... Ανατρέξτε στην καρτέλα Γενικές Συμβουλές Φόρτισης
Επιλογές
εγω δεν τηρω τα μετρα για να διατηρησω την καλυτερη κατασταση για την μπαταρια μ!! ωστοσο ξερω τι ειναι το σωστο να κανεις !! πρεπει να το φορτιζεις οταν παει 20 με 25% μπαταρια!! μετα αποσυνδεσε τον φορτιστη στο 80 με 85% ΜΗΝ το φορτιζεις ολη νυχτα ειναι κακο για την μπαταρια
Dimitrisdim14
Pathfinder
Επιλογές
Όσο πιο κοντά κρατάς την μπαταρία στο 50% τόσο μεγαλύτερη θα είναι η διάρκεια ζωής της . το ιδανικό θα ήταν να φορτίσεις μέχρι 60% και στο 40% να ξαναφορτιζεις μέχρι 60. πραγμα που δεν γίνεται στην πράξη, παρόλα αυτά 20-80% είναι μια χαρά. Προσωπικά φορτίζω 15-100% γιατί λόγο δουλειάς δεν έχω εύκολα πρόσβαση σε φόρτισης κλπ.