Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Χμμ 🧐🤓 Ναι δεν κάνει καλό. εκτός από την υπερθέρμανση Υπάρχουν και άλλα θέματα. βέβαια τώρα πια οι συσκευές όταν φτάνουν στο 100% δεν δέχονται άλλη ενέργεια αλλά κακού κακού μην το κάνετε
Εγώ ξέρω πως πρέπει να το φορτίζεις μέχρι και 80%. όσο για το πότε το βάζεις στην πρίζα , πιστεύω πως τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα θα πρέπει να το αφήσεις να πάει μηδέν και μετά να το φορτίσεις αλλιώς το βάζεις στο 20%.
εγω δεν τηρω τα μετρα για να διατηρησω την καλυτερη κατασταση για την μπαταρια μ!! ωστοσο ξερω τι ειναι το σωστο να κανεις !! πρεπει να το φορτιζεις οταν παει 20 με 25% μπαταρια!! μετα αποσυνδεσε τον φορτιστη στο 80 με 85% ΜΗΝ το φορτιζεις ολη νυχτα ειναι κακο για την μπαταρια
Όσο πιο κοντά κρατάς την μπαταρία στο 50% τόσο μεγαλύτερη θα είναι η διάρκεια ζωής της . το ιδανικό θα ήταν να φορτίσεις μέχρι 60% και στο 40% να ξαναφορτιζεις μέχρι 60. πραγμα που δεν γίνεται στην πράξη, παρόλα αυτά 20-80% είναι μια χαρά. Προσωπικά φορτίζω 15-100% γιατί λόγο δουλειάς δεν έχω εύκολα πρόσβαση σε φόρτισης κλπ.