Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 
Αναπήδηση σε λύση ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ

Αρχικό θέμα:

καλησπέρα ερώτηση για το UI5.1

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 13-02-2023 11:26 PM)
202 Προβολές σελίδας
IliarS22
Pathfinder
Επιλογές
κΚατέχω το Α53 είμαι παραπολυ ευχαριστημένος από την ημέρα της αγοράς του.Θα ήθελα να ρωτήσω πιες είναι οι διαφορές του 5.0 με του 5.1 και πότε θα το πάρει ευχαριστώ!!!

1 Λύση

Αποδεκτές λύσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
https://www.sammobile.com/news/samsung-one-ui-5-0-vs-one-ui-5-1-features-video/

αλλά δεν θα ισχύουν όλα μάλλον... όσα μπορεί να υποστηρίξει η συσκευή σου...

Προβολή λύσης στην αρχική ανάρτηση

4 Απαντήσεις
Λύση
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
https://www.sammobile.com/news/samsung-one-ui-5-0-vs-one-ui-5-1-features-video/

αλλά δεν θα ισχύουν όλα μάλλον... όσα μπορεί να υποστηρίξει η συσκευή σου...
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Μιας και κατέχεις αυτήν την συσκευή μπορείς να μου πεις κάποια βασικά; πως είναι οι φωτογραφίες αν κρατάει η μπαταρία και αν ζεσταίνετε; ευχαριστώ
IliarS22
Pathfinder
Επιλογές
καλησπέρα το κινητό θα ζεσταθεί κάποια στιγμή από ότι έχω καταλάβει η μπαταρία ζεστάνει γύρω στις 3 ώρες μπορεί και 3μιση
για τις φωτογραφίες είναι πολύ ζωντανές έχει πολλές επιλογές να τραβήξεις και μορφοποίησης
όσο για την μπαταρία θα σου φτάσει όλη την ημέρα σου το λέω εγώ όπου παίζω pupg καθημερινά και άλλα διάφορα παιχνίδια δηλαδή θα το φορτίσεις μόνο το βράδυ και έχει και για αυτό αν το αφήσεις το βράδυ έχει μια λειτουργία όπου το ενεργοποιείς εσύ ώστε να σταματάει στο 85% για να προστατεύει την μπαταρία για να σου μένει εγώ αυτό το έχω ενεργοποιήσει από τη ημέρα που το πήρα από τις 14 Ιουλίου το 22
Κικ
Big Cheese
Επιλογές
Μπράβο να το χαρείς εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Α33 αλλά μάλλον θα πάρω το Α33 που δεν ζεσταίνετε πολύ. Εγώ έχω το Α12 τώρα του 2021 είμαι ευχαριστημένοι απλά ήθελα κάτι παραπάνω σε φωτογραφίες για αργότερα για αυτό ψάχνω το τι θα πάρω ευχαριστώ για τις πληροφορίες