Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Ασυμβατότητα Music player με bluetooth αυτοκίνητου

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 21-01-2021 06:41 PM)
270 Προβολές σελίδας
NefeliAsteroid
First Poster
Επιλογές
Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός Samsung Α6 και από τότε που καταργήθηκε το google musik play, δεν μπορώ να βρω εφαρμογή που να ειναι πλήρως συμβατή με το bluetooth του αυτοκινήτου μου. Έχει αντιμετωπίσει κάνεις παρόμοιο πρόβλημα και πως το έλυσε;;
ευχαριστώ πολύ.
2 Απαντήσεις
Tassos1
Voyager
Επιλογές

Καλησπέρα @NefeliAsteroid 

Θα μπορούσες παρακαλώ να μας εξηγήσεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις ακριβώς? Εάν η συσκευή σου συνδέεται κανονικά μέσω bluetooth με το αυτοκίνητο, δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποια συμβατή εφαρμογή για να ακούσεις την μουσική που επιθυμείς. 

NefeliAsteroid
First Poster
Επιλογές
καλησπέρα @Tassos1

η συσκευή από την αρχή που την έχω, έπαιζε μουσική με το Google music player. Οταν αυτό καταργήθηκε αναζήτησα ένα νέο app από το galaxi store.

έκτοτε το τηλέφωνο ναι συνδέεται με το bluetooth του αυτοκινητου και ειναι άμεσα χειρισιμο από το χειριστήριο του αυτοκινήτου μονο για κλήσεις.
Για να ακούσω μουσική, πρεπει να βαλω την μουσική στο κινητο και όταν συνδεθεί, θα ακουγεται και από τα μεγάφωνα του αυτοκινητου χωρίς όμως δυνατότητα χειρισμού απο το αυτοκίνητο.

δεν ξέρω καν αν το τηλέφωνο έχει από μόνο του δυνατότητα να παιζει την μουσική που έχω αποθηκευμένη και με ποιον τρόπο μπορω να την χειρίζομαι.

ευχαριστώ.