Οι έξυπνες προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση σας βοηθούν να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, προτείνοντας πιθανές αντιστοιχίες ενώ πληκτρολογείτε.
Ξέρει κανείς γατί κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση μου ζητάει τον αριθμό τηλεφώνου μου; Υπόψη οτι δεν είχα αυτό το 'θεματάκι' πριν απο την τελευταία ενημέρωση ασφαλείας για τον μήνα Οκτώβριο. Υπάρχει καμία λύση;
Βασικά αυτό το μήνυμα είναι από τα μηνύματα, ρυθμίσεις, περισσότερες ρυθμίσεις και αφορά τα rich communication services (υπηρεσίες εμπλουτισμενης επικοινωνίας) Για πιο λόγο στο ζητάει συνέχεια δε μπορώ να ξέρω... Μήπως δεν έχεις ολοκληρώσει την διαδικασία??
Ειλικρινά παιδιά δεν ξέρω και οπως είχα γράψει στο αρχικό μου σχόλιο αυτό το βγάζει ακριβώς μετα την τελευταία ενημέρωση του Οκτωβρίου, παλιότερα δεν το εβγαζε ποτέ. Θα το πάρω σε κανένα ειδικό μάλλον να το κοιτάξει. Σας ευχαριστώ πολύ όμως παιδιά, ναστε καλά.
Εγώ πάντως έκανα τώρα μια δοκιμή, σε Α72, δεν το είχα ενεργοποιημενο, ξεκίνησα την διαδικασία κ εκεί που ζητούσε αριθμό το ακύρωσα. Μετά δε μου ολοκληρωνε τη διαδικασία. Έκανα επανεκκίνηση, κ μου έβγαλε ξανά το μηνυμα να δώσω αριθμό ( όπως εσενα) έδωσα, ολοκληρώθηκε... θα κάνω πάλι επανεκκίνηση να δω αν θα ξαναζητήσει...