Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Άνοιγμα αρχείου PDF

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 11-09-2021 09:44 AM)
2652 Προβολές σελίδας
Harris67
Apprentice
Επιλογές
Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα. Έχω το Galaxy A51. Μου στέλνουν αρχεία PDF ,πατάω επάνω για να ανοίξει αλλά δεν ανοίγει. Τι ρύθμιση μπορώ να κάνω,αν γνωρίζει κάποιος!!! Έχω την εφαρμογή Office κατέβασα και τον Adobe reader pdf αλλά δεν γίνεται τίποτα!!!
9 Απαντήσεις
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλησπέρα. Παλιότερα το είχαμε συζητήσει ξανά το θέμα, καθώς το είχε κι άλλος χρήστης. Τα αρχεία pdf για να τα δεις, πρώτα πρέπει να τα κατεβάσεις, να αποθηκευτούν στη συσκευή και μετά όταν πατήσεις να τα ανοίξεις, ανάλογα πόσες εφαρμογές έχεις στη συσκευή, σε ρωτάει με ποια θέλεις να τα ανοίξει.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Harris67
Apprentice
Επιλογές
Καλησπέρα. Είμαι καινούργιος στην κοινότητα και δεν το έχω δει. Αυτό κάνω αλλά δεν το αποθηκεύει κανονικά. Τι εννοώ, ενώ φαίνεται αποθηκευμένο στις Λήψεις ο φάκελος είναι κενός!!! Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, εφόσον κάνεις λήψη του αρχείου αν δεν το βρίσκεις στην συντόμευση "λήψεις" τότε ψάξε μέσω της εφαρμογής "τα αρχεία είναι μου" να βρεις τον φάκελο download και πιστεύω ότι εκεί μέσα θα το βρεις, υπάρχει περίπτωση να στο αποθηκεύει και στα "εγγραφα" .

Αν δεν το βρεις πουθενά στα παραπάνω, τότε πες μου να σου κάτι άλλο που μπορεί να συμβαίνει.
Harris67
Apprentice
Επιλογές
Καλημέρα . Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ο φάκελλος αποθηκεύεται στις Λήψεις αλλά είναι κενός, 0 bytes!!
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Καλημέρα, διάβασε εδώ https://eu.community.samsung.com/t5/εφαρμογές-υπηρεσίες/πρόβλημα-με-αρχεία-pdf/td-p/3667469

Το ίδιο πρόβλημα είχε και αυτός ο χρήστης με λήψεις pdf από viber. Κατέβαζε το αρχείο αλλά κενό. Πιθανόν να αργεί ο σέρβερ τους γιατί τελικά κατέβαινε σωστά μετά από μερικές προσπάθειες.
Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Harris67
Apprentice
Επιλογές
Σ ευχαριστώ. Ακριβώς αυτό που αναφέρεται και από τον άλλον φίλο συμβαίνει και σε εμένα!!!
Alfa3Delta
Samsung Members Star ★
Επιλογές

Μάλλον είναι θέμα του viber τότε. Πιθανόν όταν ο συνομιλητής σου ανεβάζει αρχεία pdf, το viber για λόγους ασφαλείας, να τα κρατάει κάποιο διάστημα, μέχρι να τα ελέγξει και μετά να ελευθερώνει το κατέβασμά τους από εσένα. Προσωρινά και για όσο διάστημα διαρκεί ο έλεγχος, εσένα σου δείχνει μεν το όνομα του αρχείου, αλλά αν προσπαθήσεις να το κατεβάσεις αμέσως μετά την αποστολή του, κατεβάζεις απλά κενό αρχείο. 

Δοκίμασα μόλις μια αποστολή pdf με viber και το δικό μου ανοίγει άμεσα. Μάλιστα λέει στο viber το μέγεθος του αρχείου και το ίδιο μέγεθος αποθηκεύει στο κινητό. Δοκίμασε μήπως στις ρυθμίσεις του viber, έχεις ενεργοποιήσει περιορισμό δεδομένων κινητής και μήπως φταίει αυτό που δεν κατεβάζεις πλήρες το αρχείο. Επίσης όταν σου στέλνουν αρχείο, πρέπει από κάτω να λέει το μέγεθός του. Αν είναι 0kB τότε λογικά δεν κατεβάζεις τίποτα και φταίει είτε ο συνομιλητής που δεν ανέβασε σωστά το αρχείο, είτε το viber.

Thanos D
Samsung Galaxy A52s
Harris67
Apprentice
Επιλογές
Οκ. Θα το κάνω. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Να είσαι καλά!!!
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Αν είναι από viber πολύ πιθανό αυτός που το στέλνει να μην περιμένει να ολοκληρωθεί το ανέβασμα...