Temat | Autor | Zamieszczone | |
---|---|---|---|
wtorek | |||
wtorek | |||
W trakcie wydarzenia Samsung Members Connect w Nowym Jorku pierwszy raz w historii połączyliśmy sił...
| tydzień temu | ||
W trakcie wydarzenia Samsung Members Connect miałem okazję przetestować działanie funkcji sztucznej...
| tydzień temu | ||
2 tygodni(e) temu | |||
2 tygodni(e) temu | |||
Obejrzyj wideo-przewodnik, który przeprowadzi Cię przez proces nakładania folii ochronnej na Galaxy...
| 2 tygodni(e) temu | ||
Obejrzyj wideo-przewodnik, który przeprowadzi Cię przez proces nakładania folii ochronnej na Galaxy...
| 2 tygodni(e) temu | ||
Cześć! W tym wątku przedstawię wam oficjalną gamę etui oraz akcesoriów do Galaxy Z Fold7. ...
| 2 tygodni(e) temu | ||
W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji opro...
| 2 tygodni(e) temu | ||
W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji opro...
| 2 tygodni(e) temu | ||
Obejrzyj ten przewodnik wideo, aby dowiedzieć się, jak używać FlexCam w nowym Galaxy Z Flip7. Chcesz...
| 2 tygodni(e) temu | ||
Już po premierze, więc możemy oficjalnie otworzyć pudełka. W zestawie znajdziesz: Galaxy Z Fold 7 l...
| 2 tygodni(e) temu | ||
nikomu nie radze kupna tych telefonów co chwila się psują i jeszcze serwis twierdzi ze uszkodzenie ...
| 18-09-2024 05:00 PM | ||
Hejka😃 10 lipca Samsung zaprezentował nam nowe urządzenia z serii Galaxy Z Flip i Z Fold oraz n...
| 10-07-2024 08:47 PM | ||
W tym roku Samsung zaprosił mnie razem z @MonikaGS oraz @Szewcu72 na wydarzenie Samsung Unpacked w ...
| 14-08-2022 05:37 PM | ||
Kulisy Testowania Samsung testuje Galaxy Z Fold3 | Flip3 5G
| 14-10-2021 08:09 PM | ||
Cześć, pytanie do posiadaczy Z Folda 3 Jaki osiagacie sot ? Zastanawiam sie nad zmiana i jestem cie...
| 23-09-2021 11:00 AM | ||
Samsung zaprezentował dzisiaj telefon Galaxy Z Flip 5G. Konstrukcja oraz design telefonu n...
| 24-07-2020 12:01 AM |