Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung televíziókhoz elérhető gyári kiegészítők harmadik rész

(Témakör létrehozásának dátuma: 28-01-2021 11:32 PM)
280 Megtekintések
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Samsung gyári kiegészítőkkel kapcsolatos harmadik témába vágó cikkemmel a legkeresettebb kiegészítő eszközöket szeretném bemutatni. Mennyire váltak be ezek a televíziók mellé ajánlott termékek. Korábbi évek karácsonyi szezonjainak legkedveltebb ajándékötletei voltak. Samsung merevlemez, Skype kamera, billentyűzet, Wifi kulcs, Evoliton Kit.

• Samsung merevlemez

2010-es évek egyik legkedveltebb TV típus felszereltsége volt a PVR funkció. Televízióra csatlakoztatott coax csatlakozón érkező digitális adást, a készülékre csatlakoztatott pendrive-ra vagy winchesterre fel lehetett venni. Korábbi modellnél előfordult olyan promóció, hogy ajándék 500Gb-os merevlemez járt a Tv-hez. A funkciót népszerűsítve.

• Skype kamera

Az első Smart televíziók húzó alkalmazása volt a Skype szolgáltatás elérhetősége. A prémium televíziókba be volt építve a kamera, gyárilag használható volt az alkalmazás. Alacsonyabb kategóriás modellek esetében külön kamera csatlakoztatásával volt elérhető a video telefonálás. A funkció legszebb napjaiban a boltok között volt Skype kapcsolat, így bemutatva a funkciót. Az utolsó kamera típus már FULL HD felbontással rendelkezett.

20210125_103313.jpg

• Samsung billentyűzet

Legtöbbet vásárolt gyártói kiegészítő talán a Samsung gyári billentyűzet, ami távirányító gombokkal is fel volt szerelve. Televízióval, sőt az utolsó szériás prémium bluray felvevőkkel is össze lehetett csatlakoztatni bluetooth-on keresztül. Magyar betűkiosztással is elérhető volt.

20210125_103257.jpg

• Wifi kulcs

Smart funkció esetén múlt évtized elején voltak olyan modellek, amelyek Wifi Ready felirattal rendelkeztek. Vezeték nélküli csatlakoztatására alkalmas, külső eszköz használata esetén. Jól fogyó termék volt, lévén, hogy a piacon elérhető legolcsóbb okos televíziók egyike sem rendelkezett beépített Wifi-vel.

• Evolution Kit

2012-ben jelentek meg az első olyan modellek, amik a következő évben nem csak szoftveresen, hanem hardveresen is megújíthatóak voltak. Evolution Kit vásárlása esetén. Gyakorlatban úgy nézett ki, hogy a 2012-es televíziókat 2013-ban fel tudtuk frissíteni a 2013-as új készülékek szoftveres és hardveres frissítéseivel. A készüléket irányítani az új 2013-as távvezérlővel.

Melyik kiegészítőt használtátok? Mennyire meglepő, mostani, új készülékek esetében, amikor mindent mobiltelefonnal irányítunk, hogy régebbi televíziók esetében beépített Wifi is extra és árat növelő tényező volt?

Köszönöm szépen, hogy elolvastátok a cikkemet.

Üdv: Miki

12 Válaszok
IstvanH
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Nagyon jó összefoglaló volt, szerintem a billentyűzet még ma is megállná a helyét a kínálatban.

0 tetszik
DavidB95
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Én egyik eszközt sem használtam de a billentyűzet tényleg jó ajánlat lenne akár boundelben is bizonyos típusok mellé.
Szuper a cikk és jópár kiegészítőről nem is hallottam személy szerint.

Köszi!

0 tetszik
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások
Szia István!
Szerintem is, keresik most is.
0 tetszik
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások
Szia Dávid!

Köszi a visszajelzésed. Billentyűzet rákötve a TV-re megy böngeszővel, YOUTUBE appal is.

0 tetszik
JozsefZs
Samsung Expert
Beállítások

Belegondolva sok ilyen kiegészítő mára beépült a TV-be vagy okostelefonnal elérhető.

0 tetszik
NikolettS
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Nálunk ilyen kiegészítők ugyan nincsenek, mert nem szoktuk sokszor használni a beépített böngészőt, inkább a telefont tükrözzük ki a képernyőre. 

0 tetszik
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások

Szia Józsi!

Belegondolva, hogy a 2020-as év mit hozott nekünk, bizonyos funkciók és kiegészítők újra meg fognak jelenni idén. 😀

0 tetszik
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások

Szia Niki!

Pedig egy kamera és egy billentyűzet milyen jól jönne egy mosógép esetén például 😀

0 tetszik
VivienE
Troubleshooter
Beállítások

A leghasznosabb szerintem a 3D szemüveg volt :face-with-tears-of-joy: 

0 tetszik