Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Prémium kategória: porszívók

(Témakör létrehozásának dátuma: 31-08-2021 02:38 PM)
170 Megtekintések
VivienE
Troubleshooter
Beállítások

A porszívók esetében számos kategória közül válaszhatunk vásárlás során. Érdemes azonban többféle opciót is a háztartásban tartani a könnyű és precíz takarítás érdekében.

Állóporszívók: Jet porszívók

A Samsung állóporszívók prémium kategóriáját a Jet porszívók adják. Itt is számos opció közül válaszhatunk, szem előtt tartva a különböző extra tartozékok választékát és az akkumulátor nagyságát.

Egységesen elmondható az összes Jet készülékre, hogy minden típusú padlófelülettel elbánik, a maximális szívóteljesítmény segítségével. A Samsung Digital Inverter motor akár 200 W szívóteljesítményt képes elérni. Az extrém szívóerőt tovább erősíti a Jet Cyclone nagy hatékonyságú multi-ciklonos kialakítása is. A maximális tisztítás érdekében pedig az 5 rétegű szűrőrendszer – melyek közül egy a HEPA szűrő – biztosítja, hogy a porszívó mindig tiszta levegőt bocsásson ki.

A Jet állóporszívók hosszú élettartamú, strapabíró és nagy kapacitású akkumulátorral vannak felszerelve. Így a porszívó akár 1 órán keresztül képes takarítani. A kettp az 1-ben töltőállomással pedig akár egy pultra téve, vagy a falra szerelt dokkoló segítségével is tölteni tudjuk.

Robot porszívók: Jet Bot

A hamarosan debütáló Jet Bot robotporszívó erőteljes tisztítási hatékonyságát, a Digital Inverter motor, az intelligens teljesítményszabályozás, továbbá a nagy hatékonyságú kefe is növeli. Az okos megoldásoknak köszönhetően pedig nagyban megkönnyíthetik a mindennapjainkat. A SmartThings alkalmazással kialakíthatunk a porszívónak egy úgynevezett No-go zónát, ahova a porszívó nem fog betérni, továbbá nyomon követhetjük, hol jár éppen a takarításban.

A maximális tisztaságot HEPA szűrőrendszer biztosítja.

Továbbá plusz opcióként elérhető lesz egy Clean Station, dokkoló állomás, mely minden alkalommal kiszippantja a Jet Bot robotporszívó portartályát. Így elegendő csupán a dokkolót üríteni 1-3 havi gyakorisággal.

hu-feature-designed-to-deep-clean-homes-with-pets-174590976.gif

A háziállatok szerelmeseinek

A Samsung Pet Care termékcsaládja, valamennyi padlótípuson képes a maximális tisztaságot nyújtani. A három hagyományos tisztító kiegészítőn túl az összes Samsung Pet Care porszívó tartalmaz egy levegőmeghajtású Pet Care kefét. Ezt a fajta a plusz fejet úgy tervzték, hogy a belegabalyodott állatszőrtől is könnyen megszabadíthassuk a porszívót. Így a karbantartása is egyszerű.

hu-feature-designed-for-pet-lovers-174590980.jpeg

14 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Köszönöm az összefoglalót, nagyon jó lett.

VivienE
Troubleshooter
Beállítások

Szia Tiborko,

Köszönöm a visszajelzést! :smiling-face:

0 tetszik
Miki_M
Samsung Expert
Beállítások
Szia Vivi! Nagyon hasznos cikk, köszi.
Üdv: Miki
JanosA
Samsung Expert
Beállítások

Nagyon keresik a robot porszívókat :smiling-face:

VivienE
Troubleshooter
Beállítások

Köszi Miki! 

0 tetszik
VivienE
Troubleshooter
Beállítások

Nekem is ez a tapasztalatom! 

0 tetszik
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Köszi szépen az összefoglalót. 

Egyelőre a robotporszívókban még jómagam se hiszek. Ám azon férfiak egyike vagyok, akik imádnak porszívózni. De csak és kizárólag porzsákost preferálom, mert annak van szívónyomatéka.

VivienE
Troubleshooter
Beállítások

Szia Krisztián!

Én is előnyben részesítem a porzsákos változatot, viszont a sztereotípiát, miszerint a robotporszívó nem hatékony megcáfolnám! A mai fejlesztéseknek köszönhetően nagyon hatékony robotporszívókat dobnak a piacra, különösen a Samsung modelljei azok. 

NikolettS
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Remek cikk lett! Én inkább a tartályos porszívót részesítem előnyben!