dátum: 31-08-2021 02:38 PM
A porszívók esetében számos kategória közül válaszhatunk vásárlás során. Érdemes azonban többféle opciót is a háztartásban tartani a könnyű és precíz takarítás érdekében.
Állóporszívók: Jet porszívók
A Samsung állóporszívók prémium kategóriáját a Jet porszívók adják. Itt is számos opció közül válaszhatunk, szem előtt tartva a különböző extra tartozékok választékát és az akkumulátor nagyságát.
Egységesen elmondható az összes Jet készülékre, hogy minden típusú padlófelülettel elbánik, a maximális szívóteljesítmény segítségével. A Samsung Digital Inverter motor akár 200 W szívóteljesítményt képes elérni. Az extrém szívóerőt tovább erősíti a Jet Cyclone nagy hatékonyságú multi-ciklonos kialakítása is. A maximális tisztítás érdekében pedig az 5 rétegű szűrőrendszer – melyek közül egy a HEPA szűrő – biztosítja, hogy a porszívó mindig tiszta levegőt bocsásson ki.
A Jet állóporszívók hosszú élettartamú, strapabíró és nagy kapacitású akkumulátorral vannak felszerelve. Így a porszívó akár 1 órán keresztül képes takarítani. A kettp az 1-ben töltőállomással pedig akár egy pultra téve, vagy a falra szerelt dokkoló segítségével is tölteni tudjuk.
Robot porszívók: Jet Bot
A hamarosan debütáló Jet Bot robotporszívó erőteljes tisztítási hatékonyságát, a Digital Inverter motor, az intelligens teljesítményszabályozás, továbbá a nagy hatékonyságú kefe is növeli. Az okos megoldásoknak köszönhetően pedig nagyban megkönnyíthetik a mindennapjainkat. A SmartThings alkalmazással kialakíthatunk a porszívónak egy úgynevezett No-go zónát, ahova a porszívó nem fog betérni, továbbá nyomon követhetjük, hol jár éppen a takarításban.
A maximális tisztaságot HEPA szűrőrendszer biztosítja.
Továbbá plusz opcióként elérhető lesz egy Clean Station, dokkoló állomás, mely minden alkalommal kiszippantja a Jet Bot robotporszívó portartályát. Így elegendő csupán a dokkolót üríteni 1-3 havi gyakorisággal.
A háziállatok szerelmeseinek
A Samsung Pet Care termékcsaládja, valamennyi padlótípuson képes a maximális tisztaságot nyújtani. A három hagyományos tisztító kiegészítőn túl az összes Samsung Pet Care porszívó tartalmaz egy levegőmeghajtású Pet Care kefét. Ezt a fajta a plusz fejet úgy tervzték, hogy a belegabalyodott állatszőrtől is könnyen megszabadíthassuk a porszívót. Így a karbantartása is egyszerű.
dátum: 31-08-2021 03:01 PM
Szia,
Köszönöm az összefoglalót, nagyon jó lett.
dátum: 01-09-2021 10:28 AM
Szia Tiborko,
Köszönöm a visszajelzést!
dátum: 09-09-2021 11:16 AM
dátum: 18-09-2021 11:22 AM
Nagyon keresik a robot porszívókat
dátum: 21-09-2021 03:48 PM
Köszi Miki!
dátum: 21-09-2021 03:48 PM
Nekem is ez a tapasztalatom!
dátum: 22-09-2021 10:39 PM
Köszi szépen az összefoglalót.
Egyelőre a robotporszívókban még jómagam se hiszek. Ám azon férfiak egyike vagyok, akik imádnak porszívózni. De csak és kizárólag porzsákost preferálom, mert annak van szívónyomatéka.
dátum: 24-09-2021 11:21 AM
Szia Krisztián!
Én is előnyben részesítem a porzsákos változatot, viszont a sztereotípiát, miszerint a robotporszívó nem hatékony megcáfolnám! A mai fejlesztéseknek köszönhetően nagyon hatékony robotporszívókat dobnak a piacra, különösen a Samsung modelljei azok.
dátum: 28-09-2021 11:35 AM
Szia!
Remek cikk lett! Én inkább a tartályos porszívót részesítem előnyben!