Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Netflix is AI -t fog használni.

(Témakör létrehozásának dátuma: 2 hete)
44 Megtekintések
AkosSz
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok, 

A Netflix hamarosan új szintre emeli a keresést, ugyanis nemcsak címekre, hanem akár hangulatokra is lehet majd szűrni a kínálatában.

cd3f2c4b-541c-4349-a1eb-3040bc5e163e.jpg

A Bloomberg információi szerint a streamingplatform egy új keresőfunkciót tesztel, amely az OpenAI technológiáját használja. Az új megoldás lehetővé teszi, hogy a felhasználók műfaj, színész vagy akár a kívánt hangulat alapján is találjanak tartalmakat és nem csak konkrét címekre keresve.

A kísérleti funkció jelenleg néhány ausztrál és új-zélandi felhasználó számára érhető el és kizárólag az iOS-es Netflix alkalmazásban. A cég azonban tervezi hogy a közeljövőben további régiókban is elérhetővé teszi a fejlesztést.

A Netflix már hosszú ideje alkalmaz mesterséges intelligenciát és gépi tanulást különféle területeken. Az ajánlórendszer mögött is ez a technológia áll, amely a felhasználók megtekintési szokásait elemzi a személyre szabott javaslatok érdekében.

Én nem nagyon nézek Netflixet, azonban szerintem ez nem egy rossz újítás. Ti mit gondoltok erről? 😊

4 Válaszok
EdinaSz
Samsung Expert
Beállítások
Az egyik streaming szolgáltatónál már használtam a színészre keresést, a műfaj szerinti válogatást szintén.
AkosSz
Samsung Expert
Beállítások

Melyik használta? 

0 tetszik
EdinaSz
Samsung Expert
Beállítások
Disney + keresőben tudsz műfaj szerint keresni, és szerintem a színészek neve alapján is szintén itt 😊
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
szerintem a színész, műfaj, hangulat alapú kereséssel nincs baj, az algoritmussal sokkal inkább lehet gond, hogy bezár egy buborékba
0 tetszik