Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Miért érdemes Samsung mikrót venni?

(Témakör létrehozásának dátuma: 29-09-2020 05:33 PM)
200 Megtekintések
VivienJ
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Azt veszem észre hogy az ember amikor mikrót keres valahogy az a legrövidebb. Gyorsan és egyszerűen választanak ha lehet a legolcsóbbat hiszen úgy is csak melegíteni használjuk. De miért érdemes Samsung mikrót választani? Egy mikrót tényleg csak melegíteni használunk de azért még is van egy két funkció ami elég hasznos is és a Samsung mikrókban megtalálható. Van fekete szürke fehér is tehát színválasztékból sincs hiány tökéletesen fog illeni a konyhátokba. 😊 

D5C2D6B0-4D92-4572-9AE6-5B94FCA36B8E.jpeg

48902F85-9F0C-4EC6-B033-A26FE2C09F99.jpeg

D7C0CE5A-A491-4676-A7BA-618C376DB846.jpeg

De mik azok a funkciók amiket érdemes figyelembe venni és használni is. 
Első sorban a Quick Defrost. 
A Quick Defrost funkcióval gyorsan és egyenletesen olvaszthatod ki az ételeket. Mivel az automatikus kiolvasztási algoritmus 5 ételfajta szerint számolja ki a megfelelő kiolvasztási időt, jóval kevesebb időt igényel a hozzávalók előkészítése.

BEFC0EC1-0353-46FC-85D1-645F1512711A.jpegA második a melege tartó funkció.

A Keep Warm melegentartó funkció különösen hasznos, ha egyidejűleg többféle fogást készítesz. A grillfűtés használatával minden étel megfelelő hőmérsékletű marad, és semmi sem sül túl. Valamennyi étel meleg és ízletes marad, így a számodra megfelelő időben szolgálhatod fel azokat.

Ez a két funkció szerintem elég hasznos is egy mikróban. Amit nagyon fontos tudni hogy kerámia belsővel rendelkeznek tehát karcmentes és nagyon egyszerű őket takarítani. Ha bármi étel maradék marad benne egyszerűen ki lehet törölni nem kell órákig súrolni tisztítószerrel.

Ár-érték arányban pedig teljesen jó kategóriában vannak. 😊

3 Válaszok
VivienE
Troubleshooter
Beállítások

Nagyon szeretem a Samsung mikrókat, én is évek óta használom, illetve a barátaimnak és a családnak is Samsung mikrója van!

DavidB95
Samsung Expert
Beállítások

Szia Vivien!

Szuper cikket készítettél és a kiemelt funkció leírás is szuper. Igaz melegítésen kívül másra nemnagyon használjuk a mikróink de a funkciók hasznosak és szuperek.

0 tetszik
PeterSz1
Navigator
Beállítások

Fantasztikus, nem is gondoltam volna hogy ennyi mindenre kell figyelni! Köszönöm! 

0 tetszik