Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Montare ghidaj pentru detergent lichid.

(Subiect creat la: 30-11-2020 09:01 PM)
2193 Vizualizări
C0sti
Student
Opțiuni

Cum se monteaza ghidajul pentru detergent lichid,la o masina de spalat Samsung WW70J5446FX? Daca se poate o poza,o filmare,un link,ceva,pt ca ce scrie in manual,nu se aplica. Ghidajul nu sta la locul lui,clemele nu ajung pe suport. Se mai plangea cineva pe un forum,de aceeasi problema.

20201130_195906.jpg

3 Răspunsuri
tvarchivePorto
Pioneer
Opțiuni
poti cauta un service sau să căutați pe youtube
0 Aprecieri
C0sti
Student
Opțiuni

Abia am instalat-o acum 2 ore,iar pe youtube am cautat deja. Poate alti utilizatori au rezolvat problema,sau careva de la Samsung ne va lamuri.

0 Aprecieri
LucianaI
Pioneer
Opțiuni

Salutare @C0sti

Îmi pare rău că îți vedem mesajul atât de târziu ... 

Dacă situația mai este de actualitate, te putem ajuta cu schimbarea reperului respectiv în garanție, printr-un partener de service autorizat din rețeaua Samsung. Dacă vei suna în Call center  mâine începând cu ora 09:00 (trebuie să te previn că zilele acestea există o problemă a cărei cauză încercăm să o elucidăm și anume, imposibilitatea de a suna din rețeaua RCS&RDS), colegii te vor ajuta în acest sens. 

Va fi nevoie să le comunici câteva date precum nume, prenume, număr de telefon, localitatea din care ne contactezi și seria produsului, pentru a face demersurile necesare. 

Dacă nu ne poți contacta telefonic, atunci te sfătuiesc să-i lași un mesaj cu datele de mai sus lui @EmilianN, moderatorul Samsung al forumului, și te vom ajuta cu plăcere.

O seară bună să ai!

Arată-ți aprecierea pentru postările pe care le consideri utile sau prin marcarea răspunsurilor ca soluții.