la 30-11-2020 09:01 PM
Cum se monteaza ghidajul pentru detergent lichid,la o masina de spalat Samsung WW70J5446FX? Daca se poate o poza,o filmare,un link,ceva,pt ca ce scrie in manual,nu se aplica. Ghidajul nu sta la locul lui,clemele nu ajung pe suport. Se mai plangea cineva pe un forum,de aceeasi problema.
la 30-11-2020 09:33 PM
la 30-11-2020 09:56 PM
Abia am instalat-o acum 2 ore,iar pe youtube am cautat deja. Poate alti utilizatori au rezolvat problema,sau careva de la Samsung ne va lamuri.
la 14-12-2020 06:25 PM
Salutare @C0sti,
Îmi pare rău că îți vedem mesajul atât de târziu ...
Dacă situația mai este de actualitate, te putem ajuta cu schimbarea reperului respectiv în garanție, printr-un partener de service autorizat din rețeaua Samsung. Dacă vei suna în Call center mâine începând cu ora 09:00 (trebuie să te previn că zilele acestea există o problemă a cărei cauză încercăm să o elucidăm și anume, imposibilitatea de a suna din rețeaua RCS&RDS), colegii te vor ajuta în acest sens.
Va fi nevoie să le comunici câteva date precum nume, prenume, număr de telefon, localitatea din care ne contactezi și seria produsului, pentru a face demersurile necesare.
Dacă nu ne poți contacta telefonic, atunci te sfătuiesc să-i lași un mesaj cu datele de mai sus lui @EmilianN, moderatorul Samsung al forumului, și te vom ajuta cu plăcere.
O seară bună să ai!