Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Heeeelp. Problema uscator rufe

(Subiect creat la: 19-01-2024 09:36 AM)
1187 Vizualizări
Florenrina
Journeyman
Opțiuni
Buna ziua,
Scriu si aici in speranta ca exista cineva care ma poate indruma spre rezolvarea problemei. La scurt timp dupa terminarea garantiei, uscatorul meu a inceput sa scoata praf/ puf la fel cum se strange in filtru. Pluteste la mine in baie un praf si se aseaza pe toate suprafetele ceva ce nu va pot descrie. Mentionez ca ii fac curatarea de filtru dupa fiecare utilizare. Efectiv degeaba. Pluteste puful ca la nebuni.
Any advice plllllllls?
13 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Chiar dacă îl curăți după fiecare utilizare, verifică dacă există depuneri de praf sau alte reziduuri care ar putea împiedica fluxul de aer. Curăță filtrul cu atenție, asigurându-te că nu rămân resturi sau blocaje. Posibil să fie nevoie înlocuirea filtrului . Verifică și alte componente ale uscătoruluii, cum ar fi elicea sau ventilatorul. Dacă există uzură sau blocări în aceste componente, acestea ar putea genera emisia de praf.
Florenrina
Journeyman
Opțiuni
Pffff. Cum pot eu verifica toate astea? Am sunat la un service care se ocupa cu reparatii, a venit un nene si nu a constatat nimic. A uns acolo ceva, mi-a luat banii si a plecat. Nici nu am reusit sa gasesc pe cineva priceput 🤦🏻‍♀️
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
In sensul că l-ai avut în garanție, poți vorbii cu cei de acolo pentru a-l trimite in service pentru constatare, diagnosticare. Decât să dai banii la toți așa ziisi meseriași.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Eu nu am înțeles dacă vorbești de un uscător de păr sau un uscător de rufe. 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Florenrina
Journeyman
Opțiuni
Uscator de rufe 😊
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Menționează și modelul.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Florenrina
Journeyman
Opțiuni
Pai are vreo 2 ani de cand a iesit din garantie
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Înțeleg,, bineînțeles probabil contracost îl trimiteai dar știai o treabă că îl trimiți de acolo de unde l-ai și cumpărat. @EmilianN din categoria selectată este vorba de mașina de spălat in cauză uscătorul.
0 Aprecieri
Florenrina
Journeyman
Opțiuni
Trebuie sa gasesc manualul. Nu mai retin exact modelul
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Pai poți pune o poza cu masina, iar noi putem identifica modelul mai ușor....
0 Aprecieri
Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Are și ceva zgomot mai ciudat?Praful poate fi de la contragreutati,dus un piston!
0 Aprecieri
Florenrina
Journeyman
Opțiuni
Nu mi se pare a avea un zgomot ciudat. Usuca la fel de bine, se comporta la fel, atata cat ca scoate mult praf
0 Aprecieri
Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Are 2 telescoape laterale,probabil nu mai este bine poziționat în locașul de prindere care este din plastic
0 Aprecieri