la 26-06-2021 11:37 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
Buna ziua,
Folosesc un aparat de aer conditionat Samsung Wind-Free (model ar12mspxbwkneu) din anul 2018. Din pacate, am probleme cand vreau sa controlez aparatul din aplicatia Samsung SmartThings.
Cand deschid aplicatia imi arata doar informatii referitoare la temperatura din camera, viteza si temperatura setata pentru racire si alte cateva informatii. Am incercat sa sterg dispozitivul din aplicatie si sa il reconectez la reteaua WiFi si in aplicatie, dar face la fel.
Orice comanda as trimite din aplicatie, arata ca se incarca, aparatul face "bip", dar nu se intampla nimic.
Orice ajutor este bine-venit.
Multumesc.
la 27-06-2021 11:31 AM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 27-06-2021 11:37 AM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
Da, telefonul e conectat pe aceeași rețea WiFi , deși teoretic, dacă ești plecat de acasă trebuie sa ai posibilitatea sa controlezi aerul condiționat de la distanță.
Aparatul apare in aplicație, îmi afișează starea curenta (deci e conectat la WiFi) dar nu primește nicio comanda.
la 27-06-2021 02:32 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 27-06-2021 02:44 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
si pana acum cum a mers fara niciun hub ? aparatul se conecteaza direct la WiFi si din prima zi a functionat sa il controlez de acasa sau de la distanta.
macar sa mearga de acasa, cand suntem pe aceeasi retea WiFi, dar nici de acasa nu mai merge.
26-07-2021 06:04 PM - editat 26-07-2021 06:05 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
Salutare @iosifmila,
Se întâmplă să vedem postarea ta destul de târziu și ne cerem scuze.
Referitor la situația descrisă, ai schimbat de curând contul Samsung sau dispozitivul mobil? Există vreo posibilitate ca aerul condiționat să fie înregistrat de alt membru al familiei pe alt dispozitiv?
Dacă îl controlezi din telecomandă totul funcționează normal?
O seară faină!
Arată-ți aprecierea pentru postările pe care le consideri utile sau prin marcarea răspunsurilor ca soluții.
la 26-07-2021 06:07 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Abonează-te
- Dezactivare
- Evidenţiază
- Tipăreşte
Intre timp s-a rezolvat de la sine, ***** vreo saptamana. Pur si simplu a functionat din nou cand am incercat, fara sa fac nimic.