Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysyłanie filmów przez WhatsApp

(Temat utworzony: 24-10-2021 09:38 PM)
2739 Wyświetlenia
Ynsiwy
Explorer
Opcje
Mam problem z przesyłaniem niektórych filmów przez whatsapp, robią się krzaki podczas wysyłania i film staje się totalnie nieczytelny.
Ciężko jest mi powiedzieć czy jest to wina aplikacji czy wina Bety 12. Bo na dobrą sprawę pojawiło się to po aktualizacji do androida 12.
W tym czasie była aktualizacja WhatsAppa, w komentarzach aplikacji nie widzę podobnych problemów. Robiłem wipe cache. 

Może ma ktoś podobny problem? 
18 Odpowiedzi
Ynsiwy
Explorer
Opcje
Czyli problem jest w becie jednak
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ynsiwy  tak, na wersji stabilnej filmy przesyłają się bez problemu. 

0 Like
SlaLip
Journeyman
Opcje
U mnie tak jak u kolegi wyżej, raz dobrze, a teraz z zielonym paskiem
Tokar89
Journeyman
Opcje

U mnie s21 stabila wersja android 12 i są zielone paski na filmach wysyłanych przez WhatsApp.

Wiadomo jak to naprawić?

pkam
Student
Opcje

Ja też mam ten problem po aktualizacji do android12.  Co mogę zrobić?

0 Like
Camila71
Apprentice
Opcje

Niestety mam podobny problem z wysyłaniem filmów na WhatsApp. Zielony pasek widoczny na wysłanych filmach.. S21 Ultra

0 Like
Camila71
Apprentice
Opcje

U mnie wygląda to tak

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Camila71  Cześć 

To jest problem najprawdopodobniej po stronie aplikacji WhatsApp. Najlepiej zgłosić deweloperowi aplikacji ten błąd i czekać na aktualizację wcześniej można spróbować wyczyścić dane aplikacji możliwe to pomoże.

0 Like
Camila71
Apprentice
Opcje

Bardzo dziękuję za pomoc. Próbowałam wyczyścić dane, odinstalować i zainstalować ponownie. Niestety nic to nie dało. Co ciekawe filmy nagrywane prosto przez WhatsApp działają bez zarzutu, a załączone wideo niestety wysyłane jest z zielonym paskiem po boku. W każdym bądź razie jeszcze raz dziękuję