Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysyłanie filmów przez WhatsApp

(Temat utworzony: 24-10-2021 09:38 PM)
2748 Wyświetlenia
Ynsiwy
Explorer
Opcje
Mam problem z przesyłaniem niektórych filmów przez whatsapp, robią się krzaki podczas wysyłania i film staje się totalnie nieczytelny.
Ciężko jest mi powiedzieć czy jest to wina aplikacji czy wina Bety 12. Bo na dobrą sprawę pojawiło się to po aktualizacji do androida 12.
W tym czasie była aktualizacja WhatsAppa, w komentarzach aplikacji nie widzę podobnych problemów. Robiłem wipe cache. 

Może ma ktoś podobny problem? 
18 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ynsiwy  W stabilnej wersji nie ma takiego problemu, filmy normalnie się przesyłają.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Próbowałeś odinstalować i ponownie zainstalować aplikację?

BeataPe
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @Ynsiwy ,

czy próbowałeś przeinstalować aplikację? Jeśli problem dalej występuje to polecam zgłosić problem za pomocą aplikacji Samsung Members.

Pozdrawiam
Beata

0 Like
Ynsiwy
Explorer
Opcje
Mam świeżo zainstalowanego WhatsAppa. Najgorzej jest że jest to losowe. Jedne filmy się wysyłają normalnie inne nie. Zgłoszę problem przez Samsung Members.
Pausaaa
Journeyman
Opcje
Mi się wszystkie filmy przez WhatsApp wysyłają z pionowa kreska zielona, a nagrania ekranu to już w ogóle jakiś miks 😅 Jest to wina 12 moim zdaniem bo po becie zaczęły się cyrki i tak naprawdę nic nie da wysłać
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pausaaa  Pokażesz na zrzucie ekranu jak to wygląda?

0 Like
Pausaaa
Journeyman
Opcje
Tak to wygląda jak nagrywam video i wysyłam WhatsApp Screenshot_20211029-200044_WhatsApp.jpg
0 Like
Ynsiwy
Explorer
Opcje
U mnie tak to wygląda Screenshot_20211029-195714_WhatsApp.jpg
0 Like
Pausaaa
Journeyman
Opcje
A tak wygląda nagranie ekranu który wysyłam poprzez WhatsappScreenshot_20211029-200218_WhatsApp.jpg