Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam mam galaxy s23 i mam problem z aplikacja tiktok

(Temat utworzony: 01-10-2023 09:49 PM)
324 Wyświetlenia
Apisman23
Student
Opcje
Tzn nie pokazuje mi się pasek stanu tj długość oglądanego filmu, miał ktoś podobny problem? 
0 Like
5 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Problem dotyczy wybranej aplikacji czy wszystkich?

0 Like
AnnaMaz
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @Apisman23,

Najlepiej będzie jak skontaktujesz się bezpośrednio z wydawcą aplikacji w tej sprawie. Wydaje mi się, że pasek o którym mówisz wyświetla się dla niektórych materiałów w aplikacji TikTok, a dla niektórych nie. Niestety nie wiem jakie są dokładne kryteria.

Jeżeli jednak na innym urządzeniu pasek stanu się pokazuje przy odtwarzaniu tych samych materiałów - Spróbuj odinstalować i zainstalować aplikację ponownie. Jeżeli to nie pomoże - Zachęcam do zgłaszania błędów za pomocą aplikacji Samsung Members, pomoże to deweloperom bliżej przyjrzeć się sprawie 😊

Miłego dnia!

Have a good day! ☀️
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Apisman23, Jest dokładnie tak jak napisała @AnnaMaz. Pasek pojawia się tylko przy niektórych materiałach i nie jest to zależne od oprogramowania beta. Nawet jeśli pasek się nie pojawia od razu, to możesz przeciągnąć palcem w jego miejscu, aby go wywołać.

Screenshot_20231002_144900_TikTok.jpgScreenshot_20231002_144905_TikTok.jpg

Apisman23
Student
Opcje
Tylko tik toka
0 Like
Apisman23
Student
Opcje
Przeinstalowanie aplikacji nic nie daje, pasek nie pojawię się się na żadnych filmiku, minimo że na innym telefonie się pojawia napisałem do tiktoka w aplikacjie ale doradzie tylko reset aplikacij który nic nie dał
0 Like