Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wersja beta

(Temat utworzony: 26-08-2022 09:41 PM)
309 Wyświetlenia
Sebastian37
First Poster
Opcje
Witam po tej aktualizacji zauważyłem że tel szybciej chodzi reaguje szybciej co o tym sadzicie
10 Odpowiedzi
Witek_S23
Explorer
Opcje
Mam podobne wrażenie że telefon działa teraz szybciej a także chyba trochę dłużej wytrzymuje na baterii.
Na minus chodzi o klawiaturę... gdy chcę pisać głosowo muszę kliknąć na ikonę klawiatury dolny lewy róg i wtedy piszę przez klawiaturę Google. Pisanie klawiaturą Samsung tylko w języku angielskim, bez sensu...
0 Like
ARO_Jeremi
Pioneer
Opcje
Jak wyłączyć wpisywanie klawiaturą Samsung na stałe a ustawić na stałe Google
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ARO_Jeremi, czy masz zainstalowaną klawiaturę Google? Jeżeli tak to przejdź kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Lista klawiatur i kl. domyślna > Klawiatura domyślna > Gboard.

Jarek
Explorer
Opcje
To prawda, tez to zauważyłem.
ARO_Jeremi
Pioneer
Opcje
Dzięki, działa
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ARO_Jeremi, proszę bardzo!

N1c0o
Navigator
Opcje
Animacje zostały zmienione i przyspieszone
0 Like
lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
Też zauważyłem, że przyspieszył. Monitoruję też w Ultra temperaturę i jest ona zachowana na niższym poziomie. Telefon mniej się grzeje a nagrywanie w 60 klatkach póki co nie ma lagów/urwanych klatek.
Na minus brak wprowadzania głosowego google oraz co chwila zmieniające się skalowanie widżetów.
0 Like
BeataPe
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @Sebastian37 ,

dziękujemy za dołączenie do testów nowej nakładki i podzielenie się swoimi wrażeniami 😊

@lukaslake2626 Zachęcam do zgłaszania swoich sugestii i problemu z widżetami przez aplikację Samsung Members.