Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Beta 4.0 wystartowala :)

(Temat utworzony: 18-10-2022 11:01 PM)
363 Wyświetlenia
proktor37
Voyager
Opcje
Mam nadzieję, że to już koniec testowania.
Tęsknię za płatnościami GPay i czekam na wersję finalną :smiling-face:
Jak wrażenia z wersja B4?

10 Odpowiedzi
J3drula
Voyager
Opcje
To jest jedynie aktualizacja B4, a nie do B4. 😉
0 Like
Kuzan_83
Pioneer
Opcje
Dalej głupieje BT i połączenie z Galaxy Buds 2 😭
0 Like
Haborym
Helping Hand
Opcje
Jak dla mnie spoko ale mam wrażenie że cały czas nie umieją dopracować drenowania baterii - nawet w trybie spoczynku na s22 ultra.
proktor37
Voyager
Opcje
Oby koniec albo oby dalej ale lepiej, ja zmian nie odczuwam pomiędzy 3 i 4.
0 Like
proktor37
Voyager
Opcje
To już chyba przypadłość Samsunga. Co ciekawe drenowanie jest bardzo zróżnicowane, są dni że spoko, a są takie, że leci na pysk. Przy podobnym korzystaniu z fona.
J3drula
Voyager
Opcje
Odnośnie drugiej przypadłości napisali że błąd dalej występuje, natomiast u mnie - S22, bluetooth nie ma żadnych problemów. Wykonaj naprawę sieci - Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie sieci. Całkiem możliwe że pomoże. 😉
0 Like
J3drula
Voyager
Opcje
Niby dostaniemy aktualizację jeszcze w tym miesiącu.
0 Like
MartynaK
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @proktor37,

Jeśli zauważysz jakieś problemy podczas używania telefonu, to proszę zgłaszaj je przez aplikację Samsung Members. Czym szybciej błędy zostaną wyeliminowane, tym szybciej oficjalna wersja systemu będzie dla nas dostępna! 😀

Kuzan_83
Pioneer
Opcje
Tej metody próbowałem. W sumie to trochę źle napisałem, bo chodziło mi o połączenie po BT ze słuchawkami. Co ciekawe, gdy podłączona jest jedna z nich - wszystko działa, jak obie - przerywa i jakby ciągle wyłączała i włączała funkcje dźwięku 360. Z laptopem słuchawki pracują bez problemów.
0 Like