Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Słaba bateria i przycinki po wybudzeniu po ostatniej aktualizacji

(Temat utworzony: 20-02-2025 08:28 AM)
267 Wyświetlenia
Angery
Student
Opcje
Telefon S24 Ultra 12/512

Po najnowszej aktualizacji UI 7.0 zauważalnie spadła wydajność baterii w ciągu 2 godzin od pełnego naładowania ubyło 35% gdzie przed aktualizacją schodziło maksymalnie o 20-25% przy bardzo intensywnym użytkowaniu. Co w tej aktualizacji było takiego że zrzera baterię prawie dwukrotnie? Nie zmieniałem zadnych ustawień, dodatkowo w dniu aktualizacji zauważyłem znaczny spadek FPSów zaraz po wybudzeniu telefonu z uśpienia (włączenia telefonu podczas normalnego użytkowania NIE po restarcie) liczba klatek spada do +/- 15/20 fps na kilka sekund później jest normalnie nie udało mi się odwzorować tego problemu ponownie.
0 Like
7 Odpowiedzi
piotr4444
Pioneer
Opcje
Witam
Proszę zgłosić bezpośrednio do twórców one ul 7.
Pozdrawiam.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Koniecznie zgłoś błąd w aplikacji Samsung Members.

Bobizna
Navigator
Opcje

U mnie było tak w becie 3. Bateria schodziła jak głupia i nic nie pomagało nawet powrót do ustawień fabrycznych. Zdecydowałem że wrócę do one ui 6. 1 i androida 14 przez smart swich. A jak się pojawiła beta 4 to znowu zarejestrowałem się w programie beta i ja zainstalowalem i teraz bateria trzyma bardzo dobrze pomimo uczenia się wzorców.

Pablos1970
Pathfinder
Opcje
Nic takiego nie zauważyłam, wręcz przeciwnie, wydaje się być znacznie lepiej 🙄 nie mam porównania do 3 poprzednich wersji ponieważ 4 jest moją pierwszą.
0 Like
RDXnq
Pioneer
Opcje
W moim przypadku bateria odzyskała życie po aktualizacji do Beta 4. Pisałem nawet posta na ten temat że Beta 3 żarła baterie
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @Angery !

Zachęcam do zgłoszenia błędu poprzez formularz w aplikacji Samsung Members.

Ponadto przekazałam temat do uwagi deweloperów.

Serdecznie pozdrawiam 😊

Secmat
Journeyman
Opcje
Zgadza sie bateria trzyma krócej to raz dwa przy odblokowywaniu sie telefonu ma jakieś przycięcia przez 1 do 2 sekund trzy przy użyciu dzwonka własnego do budzika przy kliknięciu odrzuc muzyka dalej gra bez możliwości wyłączenia jej trzeba restartować telefon... ta beta 4 to masakra jest poprzednia 3 telefon działał perfekcyjnie teraz jestem załamany
0 Like