Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria

(Temat utworzony: 27-03-2025 10:14 PM)
246 Wyświetlenia
Pawel0405
Pioneer
Opcje
Tak wiem temat wiele razy poruszany ale po ostatniej aktualizacji strasznie leci zrzera coś baterie nie wiem jak u Was ale u mnie nawet dnia nie wytrzymuje czyli około 10 godz przed aktualizacja było to około 20-24 godzin telefonu używam jak zawsze nie mniej nie więcej
11 Odpowiedzi
xatrix
Pathfinder
Opcje
Zgadzam się szybciej spada 5g strasznie żre baterię
TWJ
Navigator
Opcje
Z moich obserwacji wygląda na to, że w ostatniej Beta Ui7 ZYCE WiFi nie pracuje stabilnie i zapewne to powoduje zwiększone zużycie energii. Oczywiście każdy ma inaczej z WiFi ale na moim przykładzie WiFi 6 AX z aktywnym 811r co chwila łączy sie i rozłącza wyłącza i włącza WiFi Calling I zmienia kanał z wyższych 5GHz n niższy. W porównaniu do S25U czy S25+ , które stabilnie sobie siedzą na np 104 kanale to S24U preferuje niższe pasmo i kanał 52.
0 Like
Pablos1970
Pathfinder
Opcje
To są poważne problemy. Co prawda u siebie nie zauważyłem, ale wszystko wskazuje, że cześć użytkowników ma podobne spostrzeżenia. Trzeba zrobić zgłoszenie. Pozdrawiam
0 Like
RDXnq
Pioneer
Opcje
U mnie oszczędzanie baterii w tym momencie to jak zwykły tryb bez oszczędzania na wersji stabilnej 6.1
Obecnie jest tragedia z wytrzymałością baterii i z aktualizacji na aktualizacje jest coraz gorzej
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @Pawel0405 !

Dziękuję bardzo za informację o błędzie, przekazuję sprawę do uwagi deweloperów. Rekomenduję także wysyłanie zgłoszeń o błędzie poprzez aplikację Samsung Members.

Serdecznie pozdrawiam! 😊

dILER
Explorer
Opcje
Też to zauważyłem
0 Like
Pawel0405
Pioneer
Opcje
Zgłoszenie już wysłane proponuję by inni też wysłali zgłoszenie
Bobizna
Navigator
Opcje

Ja już zgłaszałem kilka razy. Niestety u mnie z baterią od początku bety jest bardzo słabo. Miałem nawet epizod ze wróciłem do stabilnej wersji i było dużo lepiej, ale ciekawość kolejnych aktualizacji wygrała. I tak się męczę z tą baterią do dziś 😁

pinio33
Journeyman
Opcje
Umnie też drenuje baterię szybciej
0 Like