Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Google Discover

(Temat utworzony: 28-02-2025 04:31 PM)
29 Wyświetlenia
Bobrek
Voyager
Opcje
Witam. Jak w temacie. Po aktualizacji znikła z ekranu startowego menu Google Discover z wiadomościami. Była ona zawsze po lewej stronie jak się przewijało pulpity. Teraz w ogóle niema. Nawet po wyłączeniu i po nowym włączeniu tego panelu. Też tak macie ? Dla mnie przydatna rzecz , dużo z niej korzystalem :smiling-face: 

image

17 Odpowiedzi
dILER
Explorer
Opcje
U mnie tak samo. Ale chyba sam coś namieszałem w ustawieniach mojego konta Google, bo zniknęło po zmianie jakichś ustawień o prywatności i pozycjonowaniu reklam... Teraz zachodzę w głowę jak to odwrócić 😟
TWJ
Navigator
Opcje
Próbowałem praktycznie wszystkiego i nic nie pomaga. Samo google discower działa w aplikacji google normalnie ale juz w połączeniu z home screen nie chce się wyświetlać. Moim zdaniem to bug ekranu startowego, który nie pozwala na poprawną integrację z google discover. Być może hard reset by pomógł ale teraz nie ma sensu na becie. Dodam, że problem miałem z tym też na 6.0 więc nie jest to Beta sama w sobie tylko komponent związany z home screenem.
Kawer
Pathfinder
Opcje
To nie rozwiązuje problemu, ale jest to jakaś alternatywa. W widgecie Google (pasek wyszukiwarki) w lewym rogu można ustawić logo Google. Po kliknięciu w owe logo przechodzi się do wiadomości. Wygląda to lekko inaczej niż karta Discover, aczkolwiek są te same wiadomości. 1740735144251.jpg
jaclew
Explorer
Opcje
Też zauważyłem, że Discovery znika. Nie zawsze restart to naprawia. Wskakuje samo, nie wiadomo kiedy. Przed tą aktualizacja tego nie było.
0 Like
AgnieszkaMP
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Witaj @Bobrek !

Dziękuję za nagłośnienie błędu, przekazuję tę sprawę do uwagi deweloperów.

Serdecznie pozdrawiam! 😊

jaclew
Explorer
Opcje
Właśnie odpalam i nie działa, a wcześniej, dziś, działało
0 Like
Slawone
Pathfinder
Opcje
Też miałem ten problem, odinstalowałem przeglądarkę Brave, ustawiłem Google jako domyślną i wyczyściłem pamięć Google wiadomości, i tak samo przeglądarki. Potem restart i cyk, już działa. A męczyłem się z tym od grudniowej aktualizacji, niepotrzebnie tylko robiłem telefon do ustawień fabrycznych.
TWJ
Navigator
Opcje
Tak w moim przypadku winowajcą była przeglądarka Brave. Nie wystarczyło tylko zmienić na domyślną Chrome musiałem, niestety, odinstalować Brave....
0 Like