Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dynamiczna wyspa

(Temat utworzony: 23-09-2022 11:16 AM)
1753 Wyświetlenia
Bobrek
Voyager
Opcje
Jak wszyscy dobrze wiemy w ostatnim czasie zaczyna się robić dość modna opcja z dynamiczna wyspa. Myślę , że jest to dość mocno praktyczne. Mamy coś już podobnego w powiadomieniach jak i w AoD. Ale taka bardziej rozbudowana opcja była by czyms lepszym i bardziej praktycznym. 
15 Odpowiedzi
TatORPL
Pioneer
Opcje
Apropos tej aplikacji imitującej wyspę: zauważcie ze do prawidłowego działania aplikacja wymaga pełnego dostępu do ekranu. Czyli wszystko co się wyświetla widzi ta aplikacja. Ja to natychmiast usunąłem.
Bobrek
Voyager
Opcje
Tak jeszcze w skrócie mówiąc. Wielu producentów podąży i tak tą ścieżką i powstanie coś na wzór dynamicznej wyspy z iPhone . Xiaomi już to robi i zaprezentowało i zapowiedziało taką funkcję.
0 Like
rdr000
Voyager
Opcje
Taki wizualny bajer. Chyba do niczego niepotrzebny. Podejrzewam, że przy ciemnej tapecie w ogóle się nie sprawdzi
0 Like
Bobrek
Voyager
Opcje
Wtedy wyspa zmienia się w białe tło. Nie no może zbędny bajer ale po prostu wielu by z tego korzystało. Tak samo jak z innymi rzeczami
0 Like
lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
Dynamic lsland
dynamicSpot
(wcześniejszy dostęp)
0 Like
BeataPe
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @Bobrek ,

dziękuję za podzielnie się swoją opinią. Jeśli chciałbyś taką opcję dostępną natywnie w nakładce One UI to zachęcam do wysłania sugestii poprzez aplikację Samsung Members - "Opinia o wersji beta".