Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dynamiczna wyspa

(Temat utworzony: 23-09-2022 11:16 AM)
1873 Wyświetlenia
Bobrek
Voyager
Opcje
Jak wszyscy dobrze wiemy w ostatnim czasie zaczyna się robić dość modna opcja z dynamiczna wyspa. Myślę , że jest to dość mocno praktyczne. Mamy coś już podobnego w powiadomieniach jak i w AoD. Ale taka bardziej rozbudowana opcja była by czyms lepszym i bardziej praktycznym. 
15 Odpowiedzi
J3drula
Voyager
Opcje
Ja jestem za! Ogólnie jak to zobaczyłem to mówię "jaram się!". Chciałbym taki ficzer, a myślę że zmodyfikować obecny styl to nie jest pisanie kodu, tylko poprawki w obecnym. +1 vote za dynamiczną wyspą.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@J3drula @Bobrek  Ciekawa sprawa, ciekawe ilu producentów podąży tą drogą :smiling-face:

matchojs85
Navigator
Opcje
Przecież już możesz sobie to wgrać. Pojawiły się aplikacje imitujące wyspę na androidzie Screenshot_20220923_125935_Twitter.jpg
0 Like
Daniel_Sokołowski
Journeyman
Opcje
DynamiSpot... Robi robotę jest dostępna w Google sklepie
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Uważam to rozwiązanie za całkowicie zbędne w urządzeniach Galaxy. Być może w telefonach firmy Apple sprawdzi się to rozwiązanie, ale to się jeszcze okaże za jakiś czas.

kplandd
Helping Hand
Opcje
Sprawdziłem, dla mnie zbędne. Co nie wyklucza, że innym może być przydatne.
Nie wszystkie rozwiązania z Apple sprawdzają się w Android, część jest już w systemie.
0 Like
Bobrek
Voyager
Opcje
Po prostu mogło by być coś takiego opcjonalnie. Nie każdy by musiał z tego korzystać , a jak dobrze wiemy zawsze to znajdzie swoje zastosowanie w gronie użytkowników.
0 Like
Bobrek
Voyager
Opcje
Nie mogę znaleźć po nazwie jakąś podałeś w sklepie Google. Z chęcią bym sprawdził, przetestował
0 Like
kimdzongun
First Poster
Opcje
Brawo wy
0 Like