Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Beta

(Temat utworzony: 25-10-2023 12:33 AM)
237 Wyświetlenia
Lex_Bum_83
First Poster
Opcje
Mam problem z płatnością telefonem. Nie zawsze można płacić blikiem. 
9 Odpowiedzi
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Już kilka razy ten temat był poruszany na forum. W przypadku bety płatności telefonem nie działają prawidłowo.
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Ale blikiem zbliżeniowym, czy zwykłym? Jeśli zbliżeniowym to no mamy betę i to może występować bo jest brak tej certyfikacji. W przypadku kodu, to już wtedy błąd po stronie blika.
0 Like
AdamZF
Voyager
Opcje
Cześć!

Płatności Google Pay nie funkcjonują w ogóle. Natomiast Blik zbliżeniowy działa mi od samego początku bety i ani razu nie miałem z nim problemu. Możliwe, że z aplikacją Twojego banku jest coś nie tak.
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Myślę że autorowi chodziło o to że nie działa płatność google a nie wszędzie można płacić blikiem tylko źle to zostało napisane.
0 Like
stanko
Black Belt 
Opcje
Używanie kart kredytowych to najlepszy sposòb na wydawanie pienièdzy z odroczoną płatnością.
Blik ok ale jak mam tylko przy sobie telefon, a w kieszeni roweru już zabrakło drobnych
0 Like
AnnaMaz
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @Lex_Bum_83,

Potwierdzam, że niestety podczas korzystania z oprogramowania testowego mogą się pojawić problemy z płatnościami Google Pay wynikające z braku certyfikacji (wynika to bezpośrednio z testowego charakteru oprogramowania). Przy publikacji oficjalnej wersji oprogramowania płatności za pomocą Google Pay będą działać jak wcześniej 😊

Miłego dnia!

Have a good day! ☀️
Arturf1
First Poster
Opcje
Dziwne uczucie gdy stoisz przy kasie pełnej zakupów a tu nagle okazuje się że nie możesz zapłacić telefonem, a w tym momencie nie masz przy sobie gotówki ani karty
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Arturf1, Dlatego warto, jest dokładnie zapoznać się z wszystkimi komunikatami pojawiającymi się przed instalacją wersji beta.

kaziuA535G
Pathfinder
Opcje
Miałem kiedyś podobnie z płatnością NFC i za uja nie wiedziałem co jest grane 2 dni walczyłem z tym a później mnie olśniło😅 że ja ***** wrzuciłem wcześniej wszystkie aplikacje które używam i nie do głębokiego uśpienia żeby zaoszczędzić na bateri 😊
0 Like