Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Sušička 90T534/S7

(Téma vytvořeno: 06-11-2022 05:55 PM)
368 Zobrazení
t0m3
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, 

Dnes sem konečně po 14 dnech co mi sušička přišla domů jsem mohl vyzkoušet provoz a nevím zda je nějaký problém nebo ne ale sušička normálně vydává zvuky "sušení" a občas udělá nějaké zvuky (cca každých 15s) při první varce to byli zvuky hlasitejsi, při druhé válce kde je prádla znatelně méně je to jiný zvuk (jakoby ťukání/cvakání kovu ale nic uvnitř kovového nemám) pro první várce to bylo jako by cvakaly plasty (také tam uvnitř nic nebylo co by to zpusobocalo) připadá mi jako by to šlo odzadu..
Samsung mi nijak neporadil pouze mi objednal technika ale nevím zda to má nějaký význam nebo je to nějaká prkotina.. 
Viz prilozene video..

Děkuji,za pomoc 

0 Like
4 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, asi bych ověřil, že jsou odmontované všechny převozní šrouby a zkusil mrknout pod těsnění kolem bubnu, jestli se tam něco neschovalo. Já mám šušičku jiné značky, ta vydává zase jiné zvuky, ale tohle bych určitě raději nechal prověřit technikem i já.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
t0m3
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, sušička provozní šrouby neměla. Dobře, děkuji za názor 😊
0 Like
Erniino
Pathfinder
Možnosti
Mně to v sušičce dělá taky to samé, ale je to třeba jenom kovový knoflík u kalhot. Doopravdy tam nemáte něco malého kovového? Zkuste sušit bez prádla, zda to taky dělá .
0 Like
t0m3
Apprentice
Možnosti
Když sušička přišla tak jsem pouštěl myslím 30minutovy program a vše v pořádku ale jakmile tam dám cokoli (žena tvrdí že 100% bez jakýchkoliv kovů či plastu) a dělá to právě.. myslím si jestli to není tím, že je ten buben zatíženy a nefo že funguje to cerpadlo? No těžko říct..
0 Like