Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

smart home adapter na chladničku RF50K5920S8/EO

(Téma vytvořeno: 21-11-2022 07:08 PM)
386 Zobrazení
kodl1
Journeyman
Možnosti

Dobrý den, nemůžete mi prosím poradit jaký má být typ smart home adapteru pro připojení chladničky k aplikaci smarthtinks ,jestli je to HD2018GH? Děkuji Karel

0 Like
14 Odpovědi
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Hezký den, ve výčtu podporovaných zařízení Vaše lednice není, takže by s ní s největší pravděpodobností zmíněný adaptér nefungoval...můžete se podívat, jestli máte na horní straně lednice vpravo USB vstup, ten by měl sloužit právě tomuto adaptéru? 1186841_29639_1669055319.jpg
kodl1
Journeyman
Možnosti

Ano,je tam

0 Like
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Pak by mohl adaptér možná s lednicí fungovat🤔
Kontaktujte prosím infolinku Samsung, tam Vám kompatibilitu potvrdí nebo vyvrátí😉

Kdyby si ani tam nevěděli rady, můžete adaptér zakoupit (v e-shopu) a poté případně ve lhutě 14 dní odstoupit od kupní smlouvy, ale to berte až jako nejzazší možnost.
kodl1
Journeyman
Možnosti

Díky moc i o této alternativě jsem už uvažoval poněvadž podpora Samsung je děs,běs,nejsem schopen se domoci źádné informace mimo automatických ze systému a toto je jediný co na mě na netu vykouklo,myslím tím adaptér,v nabídce jsem nikde nic jiného nenašel,ještě jednou díky moc za snahu a trpělivost

kodl1
Journeyman
Možnosti

Pro všechny ty, kteří by v budoucnu chtěli využít připojení  k wifi a následně aplikaci smartthings,  adaptér HD2018GH je kompatibilní pro tuto chladničku, tedy RF50K5920S8/EO a je plně funkční,odzkoušeno, kodl1

0 Like
stanclfilip
Explorer
Možnosti
Zdravím, jak jste aktivoval AP mode? Mně se to nedaří
boombax
Apprentice
Možnosti

Dobry den,

podarilo to nekomu? Koupiol jsem si ten wifi adapter ale nemuzu se dostat do AP modu taky.

0 Like
boombax
Apprentice
Možnosti

Jak jste se dostal do AP modu? To co je popsano v navodu - nefunguje.

0 Like
kodl1
Journeyman
Možnosti

Nevím jaký máte typ chladničky, u té mé je potřeba podržet tlačítko fridge dokud se zobrazení teploty mražáku nepřepne na písmena AP

0 Like