o 19-09-2019 09:26 AM
Zdravím Vás.
Před pár měsíci jsme pořídili tuto lednici. Bohužel poslední týden začla neustále vydávat vrčivý zvuk jako když jede ventilátor hodně nahlas. Přijde mi, že vrčí prakticky pořád. Po otevření dveří ať už od mrazáku či chladničky přestane vrčet, po zavření po chvilce opět začne. Nějaká rada či info než kontatuji servisní středisko? Děkuji
o 14-07-2022 07:58 PM
Zdravím Vás.
Jak jsem psal v diskuzu víše, tak nakonec lednice vyměněna přes reklamaci a technika za novou.
Od té doby běží bez problémů. Ťuk, ťuk, ťuk 🙂
o 14-07-2022 10:12 PM
Dobry den, nam nakoniec menili tiez po 4 mesiacoch vadny ventilator. Pamatam si ako vtedy vravel technik ze je to chybna vyroba ze toho teraz meni strasne vela. Zial ani druhy krat sa to samsungu nepodarilo a odisiel rovnako aj druhy. Zial nam az po skonceni zaruky takze nas oprava stala myslim dakych 115 euro. Teraz technik povedal ze samsung zmenil dodavatela na ten ventilator a naozaj mozem povedat ze novy mal mierne iny dizajn. Preto dufam ze po treti krat uz ten zvuk loziska pocut nebudem, lebo potom ten ventilator otrieskam dakomu o hlavu. Chladnicku od samsungu by som si uz druhy krat nekupil.
o 15-07-2022 08:00 AM
Tak děkuji moc za odpověď, snad Vám to už vydrží běžet. My budeme měnit ventilátor už za třetí 🙈
o 15-07-2022 08:06 AM
Dobrý den, děkuji moc za reakci, my lednici reklamujeme už potřetí během tří let. Poprvé kvůli jiným věcem, teď už dvakrát ventilátor. Za tu cenu je to opravdu hrozný, navíc nyní již v záruce není, takže budeme taky platit. Snad ten třetí ventilátor vydrží déle jak rok, nebo půjde z domu. Samsung opravdu nikdy více. Dekuju ještě jednou za info. Jsem zvědavá, kdy přijede technik. Ten kravál se nedá poslouchat.
o 17-07-2023 08:48 PM