Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Pračka se sušičkou Samsung WD906T654DBH/S7

(Téma vytvořeno: 06-07-2022 09:10 AM)
493 Zobrazení
CoE
Navigator
Možnosti
Dobrý den všem, chtěl bych si napsat o radu. Na své pračce jsem chtěl vyčistit filtr, proto jsem vypustil zbytek vody a když jsem chtěl filtr vyndat, zjistil jsem, že to vůbec nejde. Filtr normálně vyšroubuji, ale už se mi nedaří ho vytáhnout.
A nechci ho tahat stylem: "Když to nejde silou, použijeme větší sílu."
Děkuji za radu... ještě přikládám krátké video.

0 Like
3 Odpovědi
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Filtr na nečistoty je vhodné čistit každé dva měsíce, aby se zabránilo ucpání. Pokud je filtr na nečistoty ucpaný, může být efekt bublin snížen. 1. Vypněte pračku a odpojte napájecí kabel ze zásuvky. 2. Vypusťte vodu zbývající v bubnu. Viz následující část: Bezpečnostní vypouštění. 3. Jemným zatlačením na horní část krytu filtru jej otevřete. 4. Otočte knoflíkem filtru nečistot doleva a vypusťte zbývající vodu. 5. Vyčistěte filtr na nečistoty měkkým kartáčkem. Zkontrolujte, zda není ucpaný hnací šroub vypouštěcího čerpadla ve filtru. 6. Vyměňte filtr na nečistoty a otočte knoflík filtru doprava. POZNÁMKA • Některé filtry na nečistoty mají také bezpečnostní tlačítko, které zabraňuje nehodám s dětmi. Chcete-li otevřít bezpečnostní tlačítko filtru nečistot, stiskněte a otočte tlačítkem proti směru hodinových ručiček. Pružinový mechanismus bezpečnostního tlačítka pomáhá otevřít filtr. • Chcete-li zablokovat bezpečnostní tlačítko filtru na nečistoty, stiskněte jej a otočte tlačítkem doprava. Pružina vydává cvaknutí, ale to je normální. POZNÁMKA Pokud je filtr čerpadla ucpaný, na displeji se zobrazí informační kód „Zkontrolujte odvodnění“. UPOZORNĚNÍ • Po vyčištění filtru zkontrolujte, zda je tlačítko filtru správně uzavřeno. Jinak hrozí nebezpečí úniku. • Po vyčištění filtru zkontrolujte, zda byl filtr správně nasazen. Jinak může dojít k poruše nebo úniku.Screenshot_20220707-091842_Adobe Acrobat.jpg
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Podle navodu staci otocit a vytahnout.Muze se stat,ze se uvolni tesneni,takze hrubsi sila bude asi na miste.Kazdopadne tak jak je napsane a vyobrazene
0 Like
Jarek131303
First Poster
Možnosti

Nemám teď se susicku,ale filtr mne též nelze vysroubovat.Již se vám to podařilo?

0 Like