Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Pračka pere a suší více jak 10h je to normální ?

(Téma vytvořeno: 18-09-2022 07:30 PM)
899 Zobrazení
Dornbos
Explorer
Možnosti
Ahoj komunito, pořídil jsem si pračku se sušičkou WD80TA046BE/LE Série WD5000T a když jsem dal vyprat a vysušit 1 povlečení na zkoušku, tak pračka pere 10h, následně jsem vyzkoušel i jiné prádlo a vždy je to stejné! Prosím o radu, jestli se jedná o vadný kus, nebo co se děje, pračku mám v bytě a opravdu nikdo není zvědavý na 10 hodin hučení pračky i když je celkem tichá...
9 Odpovědi
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Pracka pere jak dlouho.susicka jak dlouho..trochu to rozvedte.pokud mate susicku integrovanou v pracce,muze to delat filtr,ktery se zanesl.Vetsinou jsou dva.jeden ve dvirkach,druhy nekde ze predu
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Mam sice susicku zvlast a kdyz mi susila nepretrzite 6 hodin,tak me to nedalo a sel jsem automaticky po filtrech.ted susi 3 hodiny.podle pradla samozrejmne
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Máme doma novou pračku, sice jiné značky, ale praní bavlna na 60°C + sušení je také skoro 10 hodin. Nové pračky to tak mají kvůli ekologii. (Nechtějte po mně vědět, proč je 10 hodin provozu ekologičtějších...)

Obávám se, že to bude moderní trend 😞

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Dornbos
Explorer
Možnosti
Je to pračka se sušičkou samotné přání je od 2 hodin, taky hrůza. Už jsem to také vyčetl, prý nemění tak často vodu (ohřev vody je energeticky nejnáročnější) a místo toho točí déle bubnem. Upřímně bych raději ať více žere i při současné ceně energii, toto je hrůza, už jsme pořídili o sušák, v bytě 2 plus 1 - peklo. Zajímavé že samsung si ze standardizaci nic nedělá a zrovna tady musí následovat 🤔. Poslední dobou mě jejich přístup ke všemu dost štve po 15 letech asi budu muset přejít, je to škoda... plný barak i byt jejich elektroniky a pořád něco...🙈
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

A na co chcete přejít? Já mám Electrolux a je to to samé.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Dornbos
Explorer
Možnosti
Nemyslím jen teď tu pračku, ale hodinky s funkcí plavání se kterými se nesmí plavat, s nfc kde slibovali samsun pay až to zrušili, domácí kino, které musím 2x do měsíce prohnat továrním nastavením aby fungovalo, mobil za 30t, kde po roce vydrží baterek 5hod a nabíjecí konektor ko. Lednice hlasitá jak mlátička (nenapadlo mě v roce 2021 studovat db u lednice), jinak spoustu věcí funguje to neříkám a samsung je inovativní což sebou nese i určitě dětské nemoci, reklamace také fungují příkladně, ale ten trend je hrozný, štve mě to protože tu značku a filosofii mám rád, ale už to není úplně racionální..
0 Like
MarNs
Pathfinder
Možnosti
V tom případě doporučuji přejít k Huawei, tam si to užijete ještě více. Že vám prodají hodinky za 15k, které sice NFC mají, ale platit s nimi nemůžete, protože sankce, tak to je to nejmenší. Taky pak budete čekat více než půl roku na nějakou aktualizaci, která vám ty hodinky dorazí, ale vrátit nebo vyměnit už je nemůžete, protože už jsou staré. 😋
0 Like
Dornbos
Explorer
Možnosti
Je to pračka se sušičkou, kombinovaný program přání a sušení je 10h samotné prani mezi 2 a 3h podle množství.
0 Like
Dornbos
Explorer
Možnosti
😁 no mám doma 3 utopené jedny vydržely rok, tak si říkám ok druhé měsíc ale byl jsem v sauně ok tak třetí ty odešly hned, ale byly použité, kdyby někdo chtěl mám spousty dílů 🙈. Jinak jabko nemám rád, ale musím uznat že s vodotěsnost jsou jinde kámoška je ztratila v rybníce a po 14 dnech ji je našel známý s minohledačkou a hodinky jedou... ale zase funkcema jsou na tom jak kalkulačka... Přemýšlím nad garminama, ale ty fičurinky mi budou chybět no 🥺 ale rád plavu a to samsungy to nedají.. Bylo by ale fér kdyby to přiznali ( nebo uznali reklamace 🤭)
0 Like