Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Pračka dávkování prášku, aviváže a přepážka

(Téma vytvořeno: 06-03-2024 07:48 PM)
1917 Zobrazení
Gabriali
First Poster
Možnosti

Prosím, dokázal by mi někdo objasnit jak funguje dávkování pracího prášku? Jedna se o manuální dávkování!

1. Prášek pro předpírku

2. Prášek pro práci cyklus

3. Aviváž

... Pokud dam prasek pro předpírku i pro cyklus, jak si ho pračka bere? Nějak nedokážu logicky pochopit, jestli se nadobka jen "vyplachne" vodou, vezme oba zásobníky najednou... Nebo jak funguje?

Zároveň se chci zeptat jak přesně funguje vkládací část do nádržky? Pokud tam naleju gel, ta modrá část je jen ukazatel pro max, nebo k něčemu i slouží? Jde s ní nejak komfortně pracovat? Střídám prášek s gelem a je to otravné pořád na tu věc myslet...

A poslední věc se týká aviváže... Nějak jsem nepochopila jak jde do pračky? V té nádržce nikde není voda, ale zároveň ihned (!) po uzavření nádržky začne protékat do bubnu... Za 1. mi není jasné jakto a za 2. mám za to, že by aviváž měla jít do prádla až někdy mezi posledními úkony. Mi jde takto ihned a poté se prádlo vypere a aviváž z něj také.

Dekuji za radu a odpovědi zkušenějších!

Gabriali

0 Like
1 Odpovědět
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, v pracce jsou kanalky, ktere jsou nasmerovany do jednotlivych “oddilu” predniho plniciho panelu na prasek a avivaz. V zasade si tedy pracka davkuje postupne mensi mnozstvi ciste vody, kterou postupne suplik vyprazdnuje a steka do bubnu k pradlu spolecne s praskem. Samozrejme co znacka/pracka to jina technologie. V jednoduchosti to ale funguje jak pisete. Voda vyplachne suflik a jednotlive “chlivky” ale samozrejme postupne. 
Co se tyce stridani prasku a gelu. U nas doma je to to same a zadnou cast nemenime. (Mame samsung pracku)Cele davame od oka. V zasade to tam slouzi jen, aby se tam toho nedalo moc. Kdyz to ale vychytate. Davat to nemusite. Takze skutecne slouzi hlavne jako ukazatel. Na posledni bod s avivazi. Opet: je to vyplachovano vodou, ktera jde do nadrzky a pak putuje do bubnu. 

Jestli je pradlo ciste a vonave. Asi bych neresil system a postup prani. Od toho jsou tu experti na to urceni. V pripade, ze by jste chtela konkretnejsi odpovedi. Doporucuji kontaktovat zakaznickou linku. Ty se spoji s konkretnim oddelenim a poslou vam presne vyjadreni.

0 Like