Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Poškození vnitřní obal mrazáku

(Téma vytvořeno: 04-03-2025 07:00 PM)
209 Zobrazení
Milan88
Journeyman
Možnosti
Řešil už někdo podobný problém? Po pouhych 3,5 letech běžného používání jsme zjistili, že se totálně rozpadly lišty ve kterých jezdí úložné boxy v mrazáku. Jelikož jsem schválně investoval cca. 17 000,- do lednice v domění, že je kvalitní jsem hodně nastvaný...ani nevím zda to půjde opravit a kolik to bude stát....ale nedivím se, ze to nic nevydrží..když to obklopuje nějaký teňounký plast s pěnou...

image

image

Přejít na řešení
11 Odpovědi
Milan88
Journeyman
Možnosti
Tezko rict, clovek kdyz nemusi odmrazovat, tak se tam zas tak casto nekouka...az byl problem se zavrenim. Servis mi potvrdil, ze uz to resili..a v zahranicnich forech je x pripadu zanovnich lednic. Stejne by to v zaruce svedli na pretizeni....i kdyz za me je to chaba konstrukce. Zmrazene veci nejsou obvykle lehke..
0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Chapem, deje sa to ale naprieč značkami, je to škoda, ale je to všade. Horšie je, keď to človek zistí neskoro, ako je bohužial tento prípad. A preto je poškodenie veľké. Vzniká to veľmi malým poškodením.
Ja napr.preto veľa neinvestujem do spotrebičov, čokolvek čo je nad záruku, plní pre mňa status hotovo a ak sa pokazí, tak si uvedomím, že splnilo svoj účel.
0 Like