Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Poškození vnitřní obal mrazáku

(Téma vytvořeno: 04-03-2025 07:00 PM)
208 Zobrazení
Milan88
Journeyman
Možnosti
Řešil už někdo podobný problém? Po pouhych 3,5 letech běžného používání jsme zjistili, že se totálně rozpadly lišty ve kterých jezdí úložné boxy v mrazáku. Jelikož jsem schválně investoval cca. 17 000,- do lednice v domění, že je kvalitní jsem hodně nastvaný...ani nevím zda to půjde opravit a kolik to bude stát....ale nedivím se, ze to nic nevydrží..když to obklopuje nějaký teňounký plast s pěnou...

image

image

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
skúste kontaktovať servis a infomovať sa aké sú Váše možnosti.
https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/
Tu Vám s takýmto mechanickým poškodením veľmi nepomôžeme.
V rodine máme už roky niekoľko chladničiek Samsung, ale tak takéto poškodenie som ešte nevidel. Ako keby sa tam skladovali pritažké veci alebo násilne otvárali boxy, lebo neviem ako inak by toto mohlo vzniknúť.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

11 Odpovědi
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
skúste kontaktovať servis a infomovať sa aké sú Váše možnosti.
https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/
Tu Vám s takýmto mechanickým poškodením veľmi nepomôžeme.
V rodine máme už roky niekoľko chladničiek Samsung, ale tak takéto poškodenie som ešte nevidel. Ako keby sa tam skladovali pritažké veci alebo násilne otvárali boxy, lebo neviem ako inak by toto mohlo vzniknúť.
Milan88
Journeyman
Možnosti
Ja našel v zahraničních diskuzích x podobných případů, ale nikde jsem se nedopátral nějakého řešení...používání dle mého bylo naprosto standardní. Servis Samsung jsem už kontaktoval. Možná se to týka jen určitých modelů...
0 Like
Michal686
Voyager
Možnosti
Je to nekvalitný plast. Dnešná životnosť výrobkov je 3 roky bohužiaľ. A toto Vám asi neuznaju nakoľko je to mechanické poškodenie. Ale bohužiaľ aj najvyššia trieda Bespoke od samsungu to ma rovnaké. Odporúčam LG alebo Liebherr. Pekný deň.
0 Like
Milan88
Journeyman
Možnosti
Bohužel, to u lednice 20 let staré člověk řešit nemusel. Ten plast je opravdu na dotyk extrémné tenký..No co týče Samsungu, tak od teto značky už nic nechci. Lednice co za 17 000 vydrží 3 roky...televize začala mít fleky do 3 let, slibováná čeština pro překlady na S24 taky nikde...velké zklamání...
Michal686
Voyager
Možnosti
Bohužiaľ žijeme konzumný spôsob života. Je to smutné. Všade sa tlačí iba na spotrebu energie ale životnosť nikto nerieši. To ze sa planéta zapratava odpadom. A áno samsung už nie je čo býval. Vlastne každá značka zhoršila kvalitu. Človek by si kúpil aj každý rok novú ale platy nie sú tomu prispôsobené. A na český a slovenský trh ide druhá trieda.
Milan88
Journeyman
Možnosti
Pravda, ja investoval více peněz, abych měl pořadnou lednici...ale jestli ji budu teď muset vyhodit, protože nějakou fundovanou a ekonomicky dostupnou opravu si moc neumím představit...tak už mi Samsung nesmí přes práh...na zahraničních fórech je spousty dalších případů, jednoznačně je to nějaká seriová vada...
Michal686
Voyager
Možnosti
Urcite to je vada. Ved vidno izolaciu. Taketo chyby sa nemaju stavat. A toboz nie samsungu. Urcite by som skusil inu znacku. Prajem pekny vecer 😉
0 Like
Milan88
Journeyman
Možnosti
Tak dle servisu neopravitelna zavada...lednice za 17000 po 3 5 letech na vyhozeni. Budiž to varování všem co uvažují na lednicí od tohoto výrobce!!!
0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Fuuuh… tak toto sa ale nemohlo stať za krátku dobu, toto sa muselo prejaviť hneď, to je chyba izolácie, museli ste to vidieť skôr, preťaženie extrémne. Vrámci záruky ste to mali riesit, tam by vám vymenili kus za kus. Chyba sa stane. Celá rodina máme dlhé roky Samsung chladničky, ani u jedného sa toto nestalo.
0 Like